Emirdag Belediyesinden ‘Mobil demokrasi Türkiye’ uygulamasi

Emirdag Belediyesinden ‘Mobil demokrasi Türkiye’ uygulamasi

Gündem 4.05.2021 14:11:00 0
Emirdag Belediyesinden ‘Mobil demokrasi Türkiye’ uygulamasi

 

Emirdag Belediyesi, vatandaslara daha iyi ve hizli bir hizmet sunabilmek için ‘Mobil Demokrasi Türkiye’ uygulamasini hayata geçirdi. Vatandaslar artik Emirdag Belediyesi ile ilgili haberleri tek dokunusla ulasabilecekler ve çek-gönder modülü sayesinde kolaylikla fotograf ekleyip sikayetlerini gönderebilecekler.

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’nun talimatlari ile Emirdag Belediyesi ‘Mobil Demokrasi Türkiye’ uygulamasina geçti. Whatsapp iletisim hatti ve sosyal medya üzerinden halkla sürekli irtibat halinde olan Emirdag Belediyesi, mobil demokrasi platformunda da yerini aldi.

‘Mobil Demokrasi Türkiye’ uygulamasini kolaylikla app store -Google playden veya ‘indir.mobildemokrasi.com’ linkini kullanarak indirebilirsiniz.

 

“Ilçemizi birlikte yönetelim”

Uygulama hakkinda bilgiler veren Baskan Koyuncu, “Mobil demokrasi sistemi ile vatandaslarimiza daha iyi ve hizli bir hizmet sunmayi planliyor. Vatandaslar bu sistemi “MobilDemokrasi” uygulamasini Google Play Store’dan veya Apple Store’dan ücretsiz olarak indirerek anlik duyurulari, Emirdag Belediyesi ile ilgili haberleri, tek dokunus ile istek veya sikâyetlerini, güncel belediye anketlerini ve projeler hakkinda detayli bilgi sahibi olabilecekler.

Tüm Emirdag’li vatandaslarimiz, ilçemize dair en güncel haberlere, etkinlik bilgilerine, nöbetçi eczanelere, anlik elektrik ve su kesintilerine, meteoroloji tarafindan yapilan uyari ve bilgilendirmelere, anketlere aninda ulasabiliyor olacaklar.

Vatandaslar tüm sikayetlerini Emirdag Belediyesi’ne çek-gönder modülü sayesinde kolaylikla fotograf çekerek ve sikayetin bulundugu konumu harita üzerinde isaretleyerek iletebilecekler.

Emirdag Belediyesi tarafindan ortak bilgi sisteminde toplanan tüm sikayetler ilgili müdürlüklere online olarak iletilerek aninda çözüme kavusturulacak. Bu sistem ile Emirdag’imizi birlikte yönetecegiz” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °