Millet Vekili Ali Özkaya Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

Millet Vekili Ali Özkaya Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

Dünya 8.05.2021 13:22:18 0
Millet Vekili Ali Özkaya Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

“Toplumun Temeli Ailenin Olusmasi Annelerin Eseridir”

Milletvekili Özkaya açiklamasinda, “Ailenin temeli, bizlerin hayata hazirlanmasindaki ilkokulumuz, ilk ögretmenimiz annelerimizdir.

Annelerimiz için ne yapsak haklarini ödeyemeyiz. Bugünlere gelmemizde, topluma yararli, manevi hassasiyetlere sahip, saglikli bireyler olmamizda, saygi ve sevginin bizlerde olusmasinda en büyük pay süphesiz ki yine annelerimizdedir” dedi.

Türk ve Islam toplumlarinda ailenin, kadinin ve annenin özel bir yeri olduguna deginen Milletvekili Özkaya, “Alemlere rahmet peygamber efendimiz, Yüce dinimiz Islam’in da anneye ve kadina verdigi degeri –Cennet annelerin ayagi altindadir- sözleriyle ifade etmistir.

Toplumlarin manevi ve milli degerlerinin bizlerde hayat bularak, nesiller boyunca aktarilmasi yine süphesiz annelerimiz sayesindedir

. Gözlerimizi dünyaya ilk açtigimiz andan itibaren bizler için her türlü fedakârligi yaparak, dogruluk ve güzellik adina ne varsa bizlere gösteren annelerimiz her zaman her seyin en iyisine layiktir” dedi.

Milletvekili Özkaya mesajinda son olarak, “Toplumun temeli ailenin olusmasi ve yuva olmasini saglayan, fedakâr ve cefakâr tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum.

Ahirete irithal eden annelerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara saygi ve selamlarimi sunuyorum”


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °