Milletvekili Mehmet Taytak, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

Milletvekili Mehmet Taytak, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

Gündem 11.05.2021 15:15:44 0
Milletvekili Mehmet Taytak, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

 

Milletvekili Taytak, mesajinda, “Bir ay boyunca oruç ibadetinin rahmet ve bereketiyle dolup tastiktan sonra bayram gününe kavusmanin sevincini yasamaktayiz.  Bayramlar birlik ve beraberligin pekistigi zamanlardir. Böyle günlerde, gönüller alinmali,

darginliklar sonlanmali, küslükler, kirginliklar telafi edilmelidir. Tüm dünya ile Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs salgini sebebiyle bu bayrami da evlerimizde geçirecegiz. Salginin basladigi günden itibaren Türkiye bu sinavi devleti ve milleti ile iyi geçmeyi basarmis ve basarmaya da devam edecektir.

Büyüklerimizin ellerinden öpebilecegimiz, küçüklerimize sarilabilecegimiz ve yaninda olamadiginiz sevdiklerimize kavusabilecegimiz güzel bayramlarin gelecegine inaniyorum.  Ilk kiblemizin bulundugu Kudüs ve Filistin, 1948 yilindan beri hukuksuz olarak kurulan Siyonist Israil isgali altindadir.

Isgalci Israil makamlarinin Ramazan ayi boyunca, Mescid-i Aksa'da cemaate saldirmasi, mübarek Ramazan'da ibadet eden masumlari hedef almasi ve Filistinlilere uyguladigi siddeti ve devlet terörünü lanetliyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm Türk Islam aleminin ve Afyonkarahisarli hemsehrilerimin rahmet ve sefkat dolu günlerin en degerlilerinden olan Ramazan Bayramini kutluyor, Cenab-i Allah’tan saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum”

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °