KAMP MERKEZINE BAKAN KASAPOGLU’NDAN DEV DESTEK

KAMP MERKEZINE BAKAN KASAPOGLU’NDAN DEV DESTEK

Gündem 17.05.2021 12:37:00 0
KAMP MERKEZINE BAKAN KASAPOGLU’NDAN DEV DESTEK

 

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Orman Isletme Müdürlügü tahsis edilen Saraydüzü mevkiindeki kamp merkezinde incelemelerde bulundu.

Bölgede olusturulacak kamp merkezinin Türkiye’nin ender kros ve kondisyon merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Zeybek Baskan, tesisler için harcanacak yatirim bedelinin yarisinin Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan karsilanacagini müjdeledi.Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu’nun talimatlariyla 5 milyon liralik bir hibe destegi olacagini söyleyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Burayi içerisinde bungalov evleri, yürüyüs yollari, kros alanlari, kamp ve kondisyon merkezleriyle Afyon’a yakisir bir kamp merkezi haline getirecegiz.

Gençlik ve Spor Bakanimiza sehrimize yapmis oldugu ziyarette sunmus oldugumuz projelerden birisi de Orman Isletme Müdürlügünden tahsisini aldigimiz 500 bin metrekarelik bu alan. Bölgeyi Spor Kompleksimize kamp yapmaya gelen sporcularimizin ve gençlerimiz için Türkiye’nin ender kros ve kondisyon kamp merkezi haline getirmeyi düsünülüyoruz. Sagolsun Sayin Bakanimiz gençlige ve spora büyük önem veriyor. 10 milyon liralik yatirimin yarisini ‘biz karsilayalim’ dedi. Allah kendisinden razi olsun” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °