IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.

IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.

Gündem 18.05.2021 12:42:33 0
IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.

IYI Partide Haftalik Basin Toplantisi
IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.
Baskan Misirlioglu:Basin toplantisina baslamadan önce tüm Müslüman halkinin geçmis ramazan bayramini kutluyorum. Tam kapanma sirasinda sehit olan uzman onbasi Yasin Özdamar ve özel hareket polisi Veli Kabalay’a Allah’tan rahmet, Türk halkina ve ailesine bassagligi diliyorum” diyerek sözlerine basladi.
Halkla Dalga Geçiliyor
“Malumumuz pandemi illeti her geçen gün artarak devam etmektedir. Ne asilananlarin sayilari, nede vefat eden vatandaslarimizin sayilari ne yazik ki dogru olarak halka aktarilmiyor” diyen Baskan Misirlioglu”Tek adam rejimi rotasindan çikmis, her an bir yere toslamaya hazir bir tren gibi ülkeyi yönetiyor. Cumhurbaskani Erdogan’in verdigi sayilar ile Saglik Bakaninin verdigi sayilar birbirini tutmuyor.

Saglik kuruluslarinin verdigi sayilar ise tam tersi. Açikçasi her kafadan bir yalan ses çikiyor. Halkla dalga geçiliyor.

Muhalefete inat eden zihniyet, hatalarinin acisini vatandaslarindan çikartiyor. Bizden daha kötü olan ülkeler maskelerini atarlarken, biz hala he rgün artarak devam eden vefat haberleriyle kahroluyoruz.” dedi.

Aciz Bir Yönetim Anlayisi
Baskan Misirlioglu”Esnaf aci içinde, borcunu ödeyemeyen esnafimiz intihar ediyor. Intihar eden esnaflarimizin haberleri yayinlanmamasi için yandas medyaya talimatlar veriliyor. Hangi esnafimizin hangi saatlerde is yerini açip açamayacagi konusunda bile tek adam rejimi sapitmis durumda. Kapali ve havasiz olan AVM’ ler açilirken, havadar ve açik hava olan çay bahçeleri ne hikmetse açilamiyor.

Otellerin havuzlari ve deniz kenarlari serbest olurken, hamam ve kaplicalar yasaga takiliyor. Bu kadar bilgisiz ve cahilce yönetilen ülkemizde, halkiyla alay eder gibi turisttik yerlerde Türk çalisanlarina asimizi olduk maskeleri taktirilmasi, ne kadar aciz yönetildigimizin belgesidir” dedi.
Yandas Firmalara Vergi Indirimi
“Halkiyla dalga geçer gibi 500 ile 750 lira kira yardimi yapan iktidar, vatandasini patates sogana muhtaç ediyor. Çuvali 17 lira olan patates ve sogan alan vatandaslarimiz, tasimak için 20 lira araba parasi ödüyor” diyen Baskan Misirlioglu”Mahalle muhtarlari tarafindan dagitilan patates ve sogan için Akp il Baskanligi tarafindan yine listeler veriliyor ve listede bulunan kisilere patates sogan verilmesi isteniyor.Vatandasina yardim etmeyen tek adam rejimi, yandas firmalar olan Cengiz holding, Limak holding, Kalyon holding, Kolin holding ve Makyol holdingin 3 milyar 106 milyon lira olan vergi borcunu 74 milyon 515 bin liraya indiriliyor. Bir baska degisle yüzde 97.6 indirim yapiliyor. “ dedi
Haklarimizi Haram Ediyoruz
Baskan Misirlioglu”Is yeri aylardir kapali olan esnaflarimizin vergi ve stopaj borçlarini ödemeleri için muhasebeciler ve vergi daireleri çalisirken, borcu ödeyecek esnafimiz ne is yerini açabiliyor, nede sokaga çikabiliyor. Cahilce ve bilgisizce bu ülkeyi yöneten ve sayesinde halkini açliga terk eden, borcu nedeniyle intihar eden esnafimizdan haklarini helal etmelerini isteyen tek adama buradan sesleniyoruz.

Parsel parsel sattiginiz topraklarimiz nedeniyle, özellestirme adi altinda sattiginiz ve issizlige neden oldugunuz fabrikalar nedeniyle, yandaslarinizi gözetleyim diye halkinizi ezdiginiz neden ile haklarimizi helal etmiyoruz.

Saçi bitmemis yetim hakki yediginiz için tüm haklarimizi haram ediyoruz” 
Iflas eden esnaf isyanda!
Ürünü para etmeyen çiftçi isyanda!
Geçinemeyen fakir isyanda!
Yesili, dogasi, sahili ve köyü talan edilen millet isyanda!
Ama müsteri garantili bir avuç yandasin isleri tikirinda!
Piskin Iktidar helallik istiyor!
Milletimiz cevap veriyor:
Helal Etmiyorum
Zafer Havalimani için 2021'de garanti edilen yolcu sayisi 1 milyon 317 bin.
2021'de planlanan 208 iç hat seferinde tüm uçaklar dolsa 40 bin yolcu eder.
Hazine’nin zarar etmemesi için her uçakta 6 bin 335 yolcu uçmasi gerek!
Bu öngörüsüzlük tam bir yetim hakkidir.
Helal Etmiyorum

 Yapilan Açiklamalar Yenilir Yutulur Açiklamalar Degil
“Türkiye Cumhuriyeti hükümetini kim yönetiyor belli degil. Bir yanda seçimle gelen hükümet biz yönetiyoruz derken, diger yanda hala elini ayagini çekmemis kendilerine derin devlet adini veren kisilerin yönettigi görülmekte” diyen Baskan Misirlioglu” Her türlü gizli kapakli islerin içinde olan bu kisiler, neden birbirlerine savas açtilar, hangi çikarlarda ters düstüler merak ediliyor. Hükümetin içinde yapilan yolsuzluklari ve usulsüzlükleri sosyal medya üzerinden dizi gibi yayinlanan açiklamalari, bizlerde merak ederek endise ile izliyoruz. Bir tarafta you tube ile video yayinlayanlar ile, diger tarafta bir siyasi parti genel baskanina tehdit içeren mektup gönderenlerin savasini ne yazik ki  tüm türkiye izliyor. Hükümetin minik ortaginin özel af yasasiyla serbest biraktirdigi sahis ile, yine tek adam rejimine yakin oldugu bilinen baska bir sahisin kavgasi hizla devam ediyor.Bu savasa eski ve su anki Içisleri Bakani da dahil ediliyor. Bunlarin yani sira çikar ugruna yayin yapan medya kuruluslari da dahil ediliyor. Yapilan açiklamalar yenilir yutulur açiklamalar degil. Demokrasi olan bir baska ülkede bu tür olaylar nedeniyle hakkinda sorusturma ve görevden alma olurken, biz hala reytingi bol yeni açiklamalari sosyal medyadan izliyoruz” diye ifade etti.
Ülkemizi Kim Yönetiyor Belli Degil
Baskan Misirlioglu”Ülkemizi kim yönetiyor belli degil. Yapilan açiklamalarda IYI Partiye kurulan kumpas ve oyunlarda yer aliyor. Tek adam saraya kapatilmis, ne ülkesinden, nede vatandasindan haberi yok. Özellikle duyurulmuyor. Sadece kendisine yakin yandas TV kanallarindan ülkenin çok iyi oldugu görüntüsünün verildigi yayinlar izletiliyor. Halkindan helallik isteyen Cumhurbaskani, sosyal medyada kendisine hakkimiz haram olsun diyerek tavan yapan paylasimlari acaba izleyebiliyor mu, görebiliyor mu merak ediyorum. “dedi.
Acil Eylem Plani açiklanmali
“Kanayan yaramizdan biriside Kudüs. Terör devleti oldugunu bir defa daha ispatlayan israil, bebek sivil demeden canlar almaya devam ediyor” diyen Baskan Misirlioglu”Sivillerin bulundugu yerlesim yerlerini roket atarlarla bombalayan terörist Israil, henüz yeni dünyaya gelmis masum bebeklerin canlarina kiyiyor. Özellikle Müslüman ülkelerin kutsal günleri olan ramazan ayinda, mukaddes mekanimiz olan Mescid-i aksa etrafini atilan bombalar, Müslümanliga karsi acimasiz ve kalles saldirilar bizleri üzmeye devam ediyor. Israilin yapmis oldugu bu zulmü kiniyor ve Türkiye Cumhuriyetinin kalici ve etkin eylem planlarini açiklamasini acilen bekliyoruz” diye ifade etti.
Vatandasimiza bu eziyet neden çektiriliyor?
Karayollari kavsagina yapilacak olan alt geçit konusuna deginen Baskan Misirlioglu”Belediye Baskani Mehmet Zeybek karayollari kavsaginda yapilacak olan alt geçit insaati nedeniyle, jandarma kavsaginda bulunan Atatürk alt geçidinde yagmurlama hatti ile ilgili çalisma yapilacagini ve bu nedenle Atatürk alt geçidinin 17 Mayis pazartesi gününden itibaren kapatilacagini duyurdu.

Proje hatalari nedeniyle sik sik gündeme gelen kazalarin arkasinin kesilmedigi Atatürk alt geçidi kapatildi” 

“Ülkemizde 17 gün tam kapanma uygulandi.vatandasimiz evinde sokaga çikma yasagindayken, araç trafigi yok denecek  kadar azdi. Pek çok kentimizde Belediyeler bu kapanma sürecini çalisarak degerlendirdi. Her ne hikmetse Afyon Belediyesi bu sürede çalismadi, çalistirmadi.

Bu kapanma zamanini degerlendiremedi. Simdi buradan Belediye Baskani Sayin Zeybek’e sormak istiyorum. Yogun bir trafigin oldugu jandarma kavsagindaki Atatürk alt geçidinde yapilmasi gereken çalismayi bu güne neden biraktiniz? Afyon belediyesinde bu isin planlamasini yapacak kimse yokmu?

Vatandasimiza bu eziyet neden çektiriliyor?
Yarin bir gün Belediye Baskani Sayin Zeybek’te Cumhurbaskani gibi, Atatürk alt geçidinde yapilmasi gereken çalismalari tam kapanma sürecinde baslatmadigi için halkimizdan helallik isterse sasirmayin” diyerek sözlerini sonlandirdi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °