GENÇLERIN INTERNETI ZEYBEK BASKAN’DAN

GENÇLERIN INTERNETI ZEYBEK BASKAN’DAN

Bilim-Teknoloji 20.05.2021 15:45:17 0
GENÇLERIN INTERNETI ZEYBEK BASKAN’DAN

 

  Her zaman gençlerle bir arada olan ve gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Afyonkarahisar Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, örnek bir çalismaya daha imza atiyor. Içerisinde hediye internet yüklü kartvizitler hazirlayan Zeybek Baskan, talep eden gençlere ücretsiz internet hediye edecek.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatiyla gençlere yönelik özel bir proje daha hayata geçti.  

Her firsatta gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren ve gençlere yönelik projelere agirlik veren Afyonkarahisar Belediyesi bu kez koronavirüs tedbirleri kapsaminda evlerinde kalan ve sosyal medyada daha fazla vakit geçiren gençler için ücretsiz internet dagitacak. 
KARTVIZITLER ZEYBEK BASKAN’DAN

Gençler için internet yüklü kartvizit hazirlayan Afyonkarahisar Belediyesi, gençlerin yüzünü güldürecek. Özellikle pandemi döneminde evde kalmak zorunda olan ve daha fazla sosyal medyada vakit geçirmek durumunda kalan gençlere ücretsiz internet paketi hediye edilecek

.Talep eden gençlerin hepsine ayrim yapmadan dagitilacak olan internetleri  Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, sokakta karsilastigi gençlere de hediye edecek.
“GÜLE GÜLE KULLANIN”
Gençlere seslenen ve sokakta karsilastiklarinda kendisinden internet yüklü kartvizit istemeyi unutmamalarini belirten Zeybek Baskan “Gençleri önemsiyor ve deger veriyoruz.

Projelerimizi hayata geçirirken gençlerin taleplerini ve beklentilerini dikkate almaya özen gösteriyoruz

Bir belediye baskani ve abileri, arkadaslari olarak gençlerle her zaman bir arada olmaya gayret ediyorum.

Koronavirüs tedbirleri kapsaminda evlerinde kalan gençlerimiz daha fazla sosyal medyada vakit geçirdikleri için onlara destek olmak ve internet destegi vermek istedik. Beni gördügünüz yerde kartvizit istemekten çekinmeyin. Hediye internetleri güle güle kullanin.” diye konustu.
NASIL KULLANILIYOR?

Gençler ücretsiz internetleri kartvizitin arkasinda yer alan karekodu okutarak kullanabilecek. Kartvizitin arkasinda bulunan sifreyi www.afyon.bel.tr adresinde çikan ekrana girerek kisisel bilgileriyle kaydolarak interneti telefon hatlarina yükleyebilecekler.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °