Sarampole devrilen araçta anne öldü, 4 çocugu yaralandi

Sarampole devrilen araçta anne öldü, 4 çocugu yaralandi

Gündem 25.05.2021 10:15:19 0
Sarampole devrilen araçta anne öldü, 4 çocugu yaralandi

Afyonkarahisar’da kontrolden çikarak sarampole devrilen hafif ticari araçta 1 kisi öldü, 5 kisi yaralandi. Kazada araçta bulunan anne ölürken, 4 çocugu ise yaralandi. 
Kaza, Çay-Dinar karayolu üzeri Karaadilli beldesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Rüstü Tas (52) idaresindeki 06 AJ 9833 plakali hafif ticari araç sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak sarampole devrilip, ters dönerek durabildi. Kaza sonrasi tam bir can pazari kurulurken, yoldan geçen diger sürücülerin haber vermesi ile olay yerine 112 Acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler anne Nejla Tas’in (45) olay yerinde hayatini kaybettigini belirlerken, diger yaralilar Bahri (24), Mehmet (22), Fatma Nur (18) ve Yusuf Tas’i (10) ambulanslar ile çevre hastanelere kaldirdi. 
Kazanin ardindan hayatini kaybeden anne Tas’in cansiz bedeni araç içerisinde çikarilarak otopsi yapilmak üzere cenaze araci ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. 
Kaza sonrasi yolda trafik bir süreligine durma noktasina gelirken, jandarma ve olay yerine gelen cumhuriyet savcisinin incelemelerinin ardindan yol trafige açildi. 
Öte yandan, kazada yaralanan Fatma Nur Tas’in durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. 

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °