Aksener vefat eden Il Baskani Mustafa Simsek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Aksener vefat eden Il Baskani Mustafa Simsek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yasam 25.05.2021 12:24:10 0
Aksener  vefat eden Il Baskani Mustafa Simsek

Genel Baskan Meral Aksener’i Bes bin kisi karsiladi

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, koronavirüs  hastaligina yenik düsen IYI PARTI Isparta Il Baskani Mustafa Simsek’in Egirdir Bedre köyünde bulunan mezari basinda dua etti. Aksener daha sonra vefat eden Il Baskani Mustafa Simsek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’i, IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu, yönetim kurulu üyeleri, IGM, Belediye Meclisi üyeleri IYI Parti  Afyonkarahisar Ilçe Baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri yalniz birakmadi, ayrica Isparta Iline yakin illerdeki IYI Parti yönetim kurulu üyeleri de destek için oradaydi. IYI Parti Il Baskani Meral Aksener’i yaklasik bes bin kisi karsiladi.
IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu vefat eden Il Baskani Mustafa Simsek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Baskan  Misirlioglu Isparta Il Baskani Mustafa Simsek’in Egirdir Bedre köyünde bulunan mezari basinda Genel Baskan Meral Aksener  ile birlikte dua etti.
Millet Bizi Çagiriyor
Daha sonra IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu ve yönetim kurulu üyeleri IYI Parti Genel Baskani Meral Akiner’in Senirkent ve Uluborlu programlarina katildilar.
IYI Parti Genel Baskani Sayin Meral Aksener'le Isparta Uluborlu Belediyesi ve esnaf ziyareti mitinge, Senirkent ziyareti izdihama dönüstü.
IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu yapti açiklamada” Öyle görülüyor ve anlasiliyor ki IYI'ler hareketi, bir halk hareketine dönüstü.

IYI Parti'nin lideri ve kadrolari da milletin umudu haline dönüstü. Bu gerçegi, vatandasin ilgisinden, coskusundan ve sevgisinden görmek mümkün. Isparta adeta ayaga kalkti. IYI Parti ve liderine sevgisini ve teveccühünü gösterdi.
Isparta'da gördügümüz tablo, “Millet Bizi Çagiriyor” sözünün sadece bir slogan olmadigini açik ve net bir sekilde ortaya çikarmistir.

Milletimiz beceriksiz ve basiretsiz iktidardan bikmis bir umut olarak gördügü IYI Parti ve kadrolarini iktidara çagirmaktadir” dedi.
IYI Parti Genel Baskani Meral  Aksener Isparta programi sonrasi Sandikli’da bulunan bir tesiste Afyon heyeti ile bir araya geldi.Meral Aksener’in yaninda Genel Baskan Yardimcilari da vardi.Burada Afyon ile ilgili çalismalar gündeme geldi.
Daha sonra Genel Baskan Meral Aksener buradan ugurlandi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °