KARIYER ATÖLYESININ ILK DERSI BASKAN ZEYBEK'TEN

KARIYER ATÖLYESININ ILK DERSI BASKAN ZEYBEK'TEN

Egitim 25.05.2021 15:32:55 0
KARIYER ATÖLYESININ ILK DERSI BASKAN ZEYBEK

 

Girisimci Genç Liderler Dernegi, Gençlik Projeleri Destek Programi (2020-1) genel çagri döneminde yaptigi basvuru neticesinde Gençlik ve Spor tarafindan destek alan 'Lider Kitap Kahve' projesi kapsaminda Kariyer Atölyesi'nin açilis dersi Afyonkarahisar Belediye baskani Mehmet ZEYBEK tarafindan yapilacak. 

Girisimci Genç Liderler Dernegi, Gençlik Projeleri Destek Programi (2020-1) genel çagri döneminde yaptigi basvuru neticesinde 'Lider Kitap Kahve' projesi ile Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan destek alan projeler arasina girmisti. Bu kapsamda faaliyetlerine pandemi nedeniyle kisitli sekilde baslayan ve devam eden dernek Kariyer Atölyesi (Tema: Girisimcilik ve Iletisim) programini baslatiyor. 

Lider Genç Kitap Kahve Projesinin kapsaminda proje yürütücüsü kurum Girisimci Genç Liderler Dernegi 7 haftalik ve alaninda uzman 7 farkli ismin katilacagi egitim programina 25 Mayis 2021 Sali Günü itibariyle basliyor.
7 haftalik program kapsaminda gençlere ücretsiz katilim sertifikasi da verecek olan dernek sosyal medya hesaplarinda bulunan basvuru formunu dolduran gençlerin tüm egitimlere ve derslere katilimini ücretsiz sagliyor. 

Bu kapsamda 25 Mayis 2021 17.00'da baslayacak olan programda Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet ZEYBEK tarafindan 'Sehir ve Gençlik' konulu ders verilecek. Pandemi kosullari nedeniyle çevrimiçi gerçeklestirilecek olan programa, kayit yaptiran gençlerin katilimi bekleniyor. Derse katilim için dernegin sosyal medya hesaplarinda bulunan basvuru formunu doldurmak yeterli oluyor. 

Girisimci Genç Liderler Dernegi Baskani Behlül BESEN yaptigi degerlendirmede 'Öncelikle projemize ve gençlere her daim destek veren belediye baskanimiz basta olmak üzere tüm yerel yöneticilere tesekkür ediyoruz. Bakanligimiz Afyonkarahisarimizin sayili gençlik STK larindan olan dernegimize verdigi destek sayesinde ekip ruhunun oturmus oldugu, organizasyonel kapasitesi gelismis olan Girisimci Genç Liderler Dernegi'ne olan güvenini bir kez daha göstermis oldu. Elbette bu yolda beni hiç yalniz birakmayan yönetim kurulu üyelerimiz Volkan ERGIN, Gizem BÜYÜKKALAYCI, Orhan ESER, Ali ÖZER, Saliha SARGIN ve Elvin Kübra KARAKAYA ile gönüllü ekiplerimize tesekkür ediyoruz' dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °