TAYTAK’TAN EGITIME YINE BIR DESTEK

TAYTAK’TAN EGITIME YINE BIR DESTEK

Egitim 27.05.2021 10:38:12 0
TAYTAK’TAN EGITIME YINE BIR DESTEK

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtigimiz aylarda, Gazi Mahallesi Muhtari Mehmet Yalçinkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtari Sura Köylü, Ali Ihsan Pasa Mahallesi Muhtari Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtari Serkan Keser ile yaptigi toplantida Harbis bölgesinde ikamet eden vatandaslarin 24 derslik Anadolu Lisesi talebini görüsmüslerdi.

 

Yapilan toplantida, PTT Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki ve mülkiyeti Posta Telgraf Teskilati (PTT) Genel Müdürlügü’ne ait olan lojman binasinin yerine lise yapilmasiyla ilgili Milletvekili Taytak’tan destek istenmisti.

AFYON’DA EGITIME BIR KAZANIM DAHA

Milletvekili Taytak, istenen talep üzerine Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nu ziyaret ederek, 40 bin nüfusa sahip olan, Ali Ihsanpasa Mahallesi, Gazi Mahallesi, Kocatepe Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi’nden olusan Harbis semti ve Gazi Mahallesi sinirlari içerisinde bulunan, mülkiyeti PTT’ye ait olan Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki lojmanlarin oldugu arsayi lise yapimi için, Bakan Adil Karaismailoglu’ndan destek istemis, yaptigi açiklamada; “Sayin Bakanimiz görüsme esnasinda PTT Genel Müdürümüz Hakan Gülten Beyi arayarak gerekli çalismalari baslattilar.

PTT Genel Müdürlügüne ait olan arsanin Milli Emlak Genel Müdürlügü tarafindan alinip, yerine baska bir arsa tahsis edilmesi söz konusu olmustu. Bunun üzerine Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun Beyi ziyaret ederek arsa takasi talebimizi ilettik.

Sayin Genel Müdürümüz de memnuniyetle yardimci olacaklarini söylemislerdi. Bugün Milli Emlak Genel Müdürlügü ve PTT Genel Müdürlügü arasinda yapilan arsa takasi ile ilgili çalismalar son asamaya gelmistir. Harbis semtimize ve Afyonkarahisar’imiza hayirli olsun diyorum. Konuyla bizatihi ilgilenen ve emeklerini esirgemeyen basta Sayin Valimiz Gökmen Çiçek Beye, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek Beye, Il Milli Egitim Müdürümüze, Milli Emlak Müdürümüze, PTT Basmüdürümüze, muhtarlarimiza ve Afyonkarahisar’imizin tüm talepleri noktasinda gerekli çabayi ve özveriyi gösteren tüm kurumlarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °