AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AKUT’A DESTEK

AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AKUT’A DESTEK

Gündem 27.05.2021 12:58:00 0
AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AKUT’A DESTEK

 

 Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, Belediyemize tahsisli Kocatepe Asri Mezarlik yaninda bulunan alan, Arama Kurtarma Dernegine (AKUT) tahsis edildi.

 Tahsis sözlesmesine iliskin protokol, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile Arama Kurtarma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Recep Salci ve AKUT Afyonkarahisar ekip Lideri Mitat Sener arasinda imzalandi. Arama Kurtarma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Recep Salci, desteklerinden dolayi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.

Kendilerine tahsis edilen alanda AKUT Afyonkarahisar ekibinin egitim ve organizasyon çalismalarini daha çok gelistirme firsati bulacaklarini söyleyen Recep Salci, Afyonkarahisarlilar’a ve ülkemize gönüllülük esasina bagli olarak en iyi sekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 AKUT’tan kendilerine böyle bir talep geldiginde hiç düsünmeden yer tahsisi için gerekli hazirliklari yaptiklarini ifade eden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ise “AKUT Afyonkarahisar ekibinden böyle bir talep geldiginde düsünmeden yardimci olalim dedik.

Amacimiz gönüllülük esasina bagli ekibin daha ferah ortamda egitim ve uygulamalarina vesile olmak. Kendilerine kazasiz belasiz çalismalar diliyorum” dedi.

 Ziyarete Arama Kurtarma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Recep Salci ve AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mitat Sener’in yani sira Ekip Lider Yardimcisi ve Egitim Bölüm Sorumlusu Yüsra Naz Balamut, Ekip Lider Yardimcisi ve IK Bölüm Sorumlusu Sinan Kazim Erçolak, Kurumsal Iletisim Bölüm Sorumlusu ve Basin Iliskileri Birim Sorumlusu Öznur Kirman, Bilgi Teknolojileri Birimi ve Sosyal Medya Birim Sorumlusu Mehmet Bülent Ugurluoglu katildi.

 

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °