BASKAN SALCI’DAN AFYON ÇIKARMASI

BASKAN SALCI’DAN AFYON ÇIKARMASI

Gündem 28.05.2021 13:21:09 0
BASKAN  SALCI’DAN AFYON  ÇIKARMASI

 

AKUT Arama Kurtarma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Recep SALCI, önemli ve yogun temaslarda bulundu.

Geçtigimiz günlerde ilimize gelen SALCI,  AKUT Ekip Lideri Mitat Sener, ve beraberindekilerle ilk ziyaretini  Vali Gökmen Çiçek’e yapti.

Yapilan ziyarette AKUT’un misyon - vizyon ilkelri hakkinda bilgiler aktaran Salci,  “En son yasadigimiz Izmir depreminden sonra  Ülkemizin   Afete hazirlanmasi konusunda hizlanmasi gerektigini bu konda Afyonkarahisar ilinin çok stratejik noktada ve birinci derece deprem bölgesi  bir il oldugunun altini çizen Salci Afyon ilinin hem depremsel hemde yakin illere  hizli destek saglamak açisindan 2014 yilindan bu yana  faaliyet gösteren AKUT Afyon ekibinin  kritik bir ekip oldugunu daha genis bölgelere müdahale edilmesi gerektigini belirtti.”

  AKUT Afyon ekibinin gerek lojistik gerek donanim gerek sayi olarak biraz daha büyütme karari alinarak bunun içinde öncekikle Belediye ile yerleske yeri tahsis edilerek protokol imzalandi.

Afyon’un önemini daha da artirmak amaciyla Vali Gökmen Çiçek nezdinde kamu kurum kuruluslarla ortak çalisma  üzerinde fikir alis verisi yapildi.

AKUT Arama Kurtarma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani  Recep Salci, Afyonkarahisar’daki temeslar ve isbirligi konusundaki hassasiyet ve duyarliliktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °