Gelecek Partisinden Nezaket Ziyareti

Gelecek Partisinden Nezaket Ziyareti

Gündem 28.05.2021 15:46:49 0
Gelecek Partisinden Nezaket Ziyareti


Programlari kapsaminda Afyonkarahisar’a gelen Gelecek Partisi Genel Baskan yardimcisi Dogan Demir ve beraberindeki heyet IYI Parti Il Baskanligini ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Baskan yardimcisi Dogan Demir, Afyonkarahisar Il Baskani Niyazi Ertas ve Il yönetim kurulu üyeleri, IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu’nu ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi alis-verisinde bulundular. Ziyarette IYI Parti yönetim kurulu üyeleri hazir bulundu. Ülke ve kent gündemi üzerine sohbet gerçeklestirildi.
Gelecek Partisi Genel Baskan yardimcisi Dogan Demir IYI Parti Il Baskanligini ziyaretinde yaptigi açiklamada “Sali günü insallah Il Baskanligi binamizin açilisini yapacagiz. Afyon programim nedeniyle hem sizleri ziyaret etmek, hem de açilisimiza davet etmek için geldim.

Türkiye’mizin hali malum. AKP iktidari maalesef ülkeyi ayristirdi. Bu kirli yapidan, bu kirli kadrolardan kurtulmamiz gerekiyor. Eskiden faali meçhul cinayetler vardi. Simdi baktigimizda faali belli cinayetler var. Esnaf ve vatandas bunalimda. Bir kaç gün önce Çanakkale ilimizde üç vatandasimiz intihar etti. Pek çok basina yansitilmiyor, engelleniyor. Sayin Genel Baskan Meral Aksener olmak üzere bu ülkede her kes kefeni giydi. AKP’de artik güç zehirlenmesi var. Iyi ki sizler varsiniz, iyi ki bizler variz. Su an AKP oylari yüzde yirminin altindadir ve hizla düsmektedir. Ilk seçimde halkimiz bu iktidara gereken cevabi verecektir” dedi. 

Il Baskani Muhammet Misirlioglu Genel Baskan yardimcisi Dogan Demir’e nazik ziyaretlerinden ötürü tesekkür ederek “Türk siyasetinin bugün en fazla ihtiyaç hissettigi nitelik nezakettir. Nezaketi de en çok göstermesi gereken kesim siyasi kadrolardir.

Il Baskanligimizi ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmistir.

Ülkemiz zor günler yasiyor. Genel Baskanimiza yapilan çirkin saldiri ve bu saldiriyi savunan açiklamalari ibretle izledi.

Siyasi ömrünün sona erdigini fark eden AKP maalesef gün geçtikçe hirçinlasmaktadir

. Fakat milletimiz demokrasinin geregi en kisa zamanda önüne konacak olan sandikta yapilanlarin hesabini soracaktir.

Ülkemizin feraha kavusacagi günler yakindir. Gelecek Partisine basarilar dilerim” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °