Milletvekili Ali Özkaya benden önce ve benim dönemimde köyümüzün her türlü derdine deva olmustur

Özkaya’ya tesekkür ettiler.

Gündem 30.05.2021 15:08:15 0
Milletvekili Ali Özkaya benden önce ve benim dönemimde köyümüzün her türlü derdine deva olmustur

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya Dinar Gündem isimli haber sitesi vasitasi ile kendisine hitap eden Dinar Akgün köyü Muhtari Serdar Karagöz ve vatandaslara cevap verdi.

Akgün Köyü Muhtari “Özkaya Her Sorunumuzda Yanimizda Oldu”

 

Videoda Milletvekili Özkaya’ya tesekkür eden Muhtar Karagöz, köyün bir çok sorun ve probleminin Milletvekili Özkaya tarafindan çözüldügünü kaydetti. Milletvekili Ali Özkaya’dan sürekli övgü ile bahseden Muhtar Karagöz, Özkaya’ya sürekli ulasabildiklerini ve sorunlarina çözüm üretildigini belirtti. Milletvekili Özkaya’nin köyde yasanan elektrik ve su ile alakali birçok sorunla ilgili yakinda ilgilendigini kaydeden Muhtar Karagöz,

“Geçtigimiz günler CHP ilçe baskani, milletvekili köyümüze geldi, vatandaslarla istisarelerde bulundu. Ancak biz biliyoruz ki bizim sorun ve problemlerimizin çözümü Milletvekilimiz Ali Özkaya’dir. Biz her zaman Ali Özkaya vekilimizin yaninda olduk, yaninda olacagiz olmaya da devam edecegiz.

Bugüne kadar köyümüze verdigi desteklerden ve hizmetlerden dolayi tesekkür ediyoruz.

Milletvekili Ali Özkaya benden önce ve benim dönemimde köyümüzün her türlü derdine deva olmustur. ” dedi.

Milletvekili Özkaya’dan kuraklik nedeniyle sorun yasayan vatandaslarin sorunlarina çözüm amaciyla dombay ovasi kapali sulama sisteminin yapilmasi gerektigini belirterek destek talep eden Muhtar Karagöz’e cevap gecikmedi. Milletvekili Özkaya ise Sosyal Medya hesabindan , “Allah’in izni ile bu yil çok uzun ve yorucu gayretle yatirim programina aldirdigimiz

Dombay ova kapali sistem sulamasinin insasina da mümkün olan en kisa sürede baslayacagiz...” diyerek müjdeyle cevap verdi.

Edinilen bilgiye göre Milletvekili Özkaya, DSI tarafindan yapilacak çalisma ile alakali geçtigimiz günlerde DSI yetkilileri ile görüserek, kapali sulama sisteminin 2021 yili programinda aldirdigi kaydedildi. Akgün Köyü sakinleri ve Muhtar Karagöz ise Milletvekili Özkaya’nin sosyal medya hesabina yorum yaparak, Özkaya’ya tesekkür ettiler.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °