iYI PARTI AYLIK DEGERLENDIRME TOPLANTISINI GERÇEKLESTIRDI.

iYI PARTI AYLIK DEGERLENDIRME TOPLANTISINI GERÇEKLESTIRDI.

Gündem 3.06.2021 11:03:41 0
iYI PARTI AYLIK DEGERLENDIRME TOPLANTISINI GERÇEKLESTIRDI.

iYI PARTI AYLIK DEGERLENDIRME TOPLANTISINI GERÇEKLESTIRDI.

IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu ve Teskilatlardan sorumlu Baskan yardimcisi Celal Bursalioglu ilçe teskilatlari ile bir araya gelerek aylik degerlendirme toplantisi yapiyorlar.
Dün Sandikli IYI Parti Ilçe Baskani Av.Emir Erkalan ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Baskan Misirlioglu aylik Parti içi degerlendirme toplantisini gerçeklestirdi.
BIRLIK VE BERABERLIK HAKIM
Uzun süren bir degerlendirme toplantisi sonrasi konusan IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu” Bu gün Sandikli Ilçe Baskanimiz Sayin Emir Erkalan ve yönetimi ile son derece verimli bir toplanti gerçeklestirdik.

Aylik degerlendirme toplantilarimiz tüm ilçelerimizde düzenli olarak devam etmektedir.

Bu gün Sandikli Ilçe teskilatimizin çalismalarini arkadaslarimizdan dinledik.

Son derece etkin bir sekilde çalistiklarini görmek bizleri son derece memnun etti. Tabi hiçbir zaman yapilanlarla yetinmeyen ve daha iyisini isteyen bir partiyiz.

Daha iyisini basarabilecek güç, kuvvet ve enerjiye sahibiz. Sandikli ilçe teskilatimizda da bu enerjiyi görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti.”
 VATANDASIMIZ BU IKTIDARA ILK SEÇIMDE DUR DIYECEKTIR
“IYI Parti Türkiye’mizin umududur. AKP zulmüne IYI Parti iktidari son verecektir. Ülkemizin geldigi durum ortada. Ekonomi dibe çökmüs, issizlik had safhada. Üniversite mezunlarimiz asgari ücretle bile is bulamaz halde, ülkemiz felaketin esiginde. Vatandasimiz demokrasinin geregi önüne konacak sandikta bu iktidara dur diyecektir. Tüm IYI Parti Teskilatlari zamaninda veya erken ne zaman olursa olsun yapilacak olan  genel seçime hazirdir” dedi.
DURMAK YOK ÇALISMAYA DEVAM
IYI Parti Sandikli Ilçe Baskan Av.Emir Erkalan ise yaptigi açiklamada “ Bu gün IYI Parti Il Baskanimiz Sayin Muhammet Misirlioglu, teskilat Baskanimiz Sayin Celal Bursalioglu ve Il yönetim kurulu üyemiz Sayin Ahmet Hastürk’ü burada görmek bizleri son derece mutlu etti

. Birlikte Sandikli Ilçemizde, Köylerimizde yapilan çalismalari degerlendirdik ve neler yapilmali bunun kararlarini aldik.

Ben ve yönetimim birlik ve beraberlik içersinde çalismaktayiz. Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener ve Il Baskanimiz Sayin Misirlioglu’nun bizlere verdigi destek ve enerji ile çalismaktayiz.

Allah'in izni ile Sandikli’li hemserilerim ilk seçimde AKP iktidarina dur diyecektir. Durmak yok çalismaya devam” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °