ULUÇAY; BAZ ISTASYONUNUN KEFILI BENIM

ULUÇAY; BAZ ISTASYONUNUN KEFILI BENIM

Gündem 3.06.2021 13:04:00 0
ULUÇAY; BAZ ISTASYONUNUN KEFILI BENIM

Güney’deki seçim çalismalari için burada adeta bir üs kuran AK Parti heyeti hem yatirimlari takip ediyor, hem de seçim çalismasi yapiyor.

Dün aksam Çalislar Mahallesinde okutulan mevlide katilan AK Parti heyeti mahalle sakinlerinden destek istedi.

Burada konusan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, mobil baz istasyonu ile ilgili iddialara açiklik getirdi. Uluçay “kimse hiçbir yere kaldiramaz, bunun kefili benim” dedi.

 

Sinanpasa ilçesine bagli Güney kasabasinda 6 Haziran'da yapilacak seçimler öncesi AK Parti heyeti çalismalarina yogunluk verdi. Belediye Baskan adayi Erol Karabacak dün aksam Çalislar Mahallesi'nde mevlit okuttu.

Programa AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Il Koordinatörü Halil Ürün, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban, Il Genel Meclis üyeleri ve çok sayida Çalislar Mahalle sakini katildi.

 

“Çözülmeyen engelleri asacagiz”

 

Programda bir konusma yapan Belediye Baskan adayi Erol Karabacak, “Sizlere kisa dönemde olsa 2014 yillarinda verdigimiz sözleri tutmak kaidesi ile hizmetler yaptik. Insallah bundan sonraki süreçte elimizden geldigi kadar Çalislar ve Güney olarak hep beraber bir arada her seyi çözmeye çalisacagiz.

Sizler bizlere destek olacaksiniz, bizler de belediye baskani, muhtar adayi, vekillerimiz hep beraber çözülmeyen engelleri asacagiz” dedi.

 

“Karabacak’in projelerine destek veriyoruz”

 

Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban ise konusmasinda su ifadelere yer verdi; 2018 seçimlerinden sonra Afyonkarahisar yeniden bir seçim heyecani yasiyor. Il Baskanimiz, Seçim Koordinasyon Merkezimiz, Sinanpasa Teskilatimiz gerçekten profesyonelce bir çalisma ortaya koyuyorlar.

Güney kasabamizda da Erol Karabacak kardesimiz AK Partimizin belediye baskan adayi gösterildi. Çok güzel projeler hazirlandi.

Bu projelere gerek bizler, gerek teskilatimiz, gerek milletvekillerimiz büyük destekler veriyoruz.

 

“AK Parti kuruldugu günden beri hizmetin adresi olmustur”

 

AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Il Koordinatörü Halil Ürün de “Burada bir karar verilmis ve bu karar da Erol baskanindan yana bir karardir.

Bu çok net bir sekilde görülüyor.

Biz buraya tarafimizi belli etmek için geldik.

Bizim vatandasimiz gerçekten hizmetin nereden alinacagini bilir.

Çesitli sebeplerle bir kismi baska adaylarin yaninda yer alsalar da AK Parti kuruldugu günden beri hizmetin adresi olmustur” ifadelerine yer verdi.

 

“1 metre ileriye dahi gidemez”

 

Son konusmayi ise AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay yapti.

“Burasi benim Il Baskani olarak ilk göz agrim ilk seçimim” diyen Uluçay söyle konustu; Bu yüzden benim için buranin ayri bir önemi var.

Manevi olarak da sorumlulugu var. Haftada birkaç gün buradayiz ve bütün yatirimlari takip ediyoruz. Sizlerin isteklerini taleplerini biliyoruz

. Bununla alakali Çalislar'da telefon çekmiyordu

. Telefon operatörleri burada yoktu. Muhtarim ve belediye baskan adayimiz gece gündüz aradilar dediler ki ‘seçimden önce bu telefon operatörlerini buraya getirmemiz gerekiyor.’ Getirttigimiz mobil baz istasyonu ile birlikte Çalislar'da Türk Telekom olarak telefonumuz çekiyor.

Bazi arkadaslar bu olayi farkli bir boyuta çekmek istiyorlar. Sözde seçimden sonra bu mobil baz istasyonu buradan kaldirilacakmis.

Degerli hemserilerim ben bu konuda her anlamda kefilim.

Kesinlikle burada sabit verici yapilana kadar bu mobil operatör hiçbir sekilde Çalislar’dan herhangi bir yere 1 metre ileriye dahil gidemez.

Bunun kefili basta benim.

Afyon HABERI


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °