Bakan Süleyman Soylu Afyonkarahisar’daydi

Sehrin Taleplerini Dinledi

Gündem 7.06.2021 18:39:15 0
Bakan Süleyman Soylu Afyonkarahisar’daydi

 

 

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, programlari kapsaminda hafta sonunda Afyonkarahisar’daydi.  Bakan Soylu, toplantilara katildi, ziyaretler gerçeklestirdi.

Içisleri Bakan Süleyman Soylu’nun ilk duragi Afyonkarahisar Belediyesi oldu.

Burada Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü ve çok sayida vatandas tarafindan karsilandi.

  Yogun ilgi gösterilen Bakan Soylu, burada kendisini bekleyen kalabaliga hitap etti.

Cumhurbaskani Erdogan’in selamlarini ileten Bakan Soylu: “Zaferlerin, kahramanlarin sehrinde, sizlerin bagrinda bulunmaktan büyük onur duyuyorum." dedi.

 

Ardindan Belediye Baskanligina geçen Içisleri Bakani Süleyman Soylu, burada öncelikle Belediye Baskani Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, yaptigi çalismalar ve planladigi projeleri konusunda bilgiler verdi.

Bakan Soylu, Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri, Kaymakamlar ve Belediye Baskanlariyla Il Degerlendirme Toplantisi da yapti. Sehrin genel taleplerini dinleyen Bakan Soylu, çözümü noktasinda talimatlarda bulundu.

Esnaf ve Vatandastan Yogun Ilgi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, toplantinin ardindan Vali Gökmen Çiçek ve beraberinde Milletvekilleri ve Belediye Baskani ile birlikte, sehir merkezinde esnaflari ziyaret ederek, hayirli isler, bereketli kazançlar diledi. Bakan Soylu'ya esnaf ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Bazi esnaflar konfetiler ve güllerle karsiladi

Bakan Soylu’yu. Vatandaslarla yakindan ilgilenen ve kendisine iletilen talepleri de dinleyen Bakan Soylu: “Sizlerin de destegi ile insallah Koronavirüs salginindan bir an evvel kurtulacagiz” dedi.

Sehit Ailesine Taziye Ziyareti

Bakan Süleyman Soylu sehit ailesine de ziyaret gerçeklestirdi. Önceki gün topraga verilen sehit Uls. Uzm. Çvs. Necati Yatkak'in Sinanpasa ilçesi Bulca Köyü’ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Soylu ile Vali Gökmen Çiçek, sehidimizin kiymetli ailesine bassagligi ve sabirlar diledi.

Ailenin acisini paylasan Bakan Soylu:'"24 saat sizlerin emrindeyiz

. Rabbim bizi sizlere mahcup etmesin' dedi.

Yeni Emniyet Binasini Inceledi

Bakan Soylu, Il Emniyet Müdürlügünün yeni hizmet binasinda da incelemelerde bulunarak bilgiler aldi. Kisa sürede hizmet vermeye baslamasi bekleyen bina için “Afyonkarahisar emniyetimize yakisir bir hizmet binasi olmus” diyerek, Vali Gökmen Çiçek ve Il Emniyet Müdürü Ali Temiz’e emekleri ve gayretleri için tesekkür etti.

Ayazini’yi Ziyaret Etti

Son olarak Vali Gökmen Çiçek’in emekleriyle adeta küllerinden yeniden dogan, turizmin yeni cazibe merkezi olacak Ayazini Köyü’nü ziyaret eden Içisleri Bakani Süleyman Soylu, burada Vali Gökmen Çiçek ile birlikte vatandaslar tarafindan coskuyla karsilandi

. Bakan Soylu: "Turizmin yeni cazibe merkezi Ayazini'ye insallah konaklamaya ailemle de gelecegim. Bu güzel köyde sizlerle bir arada bulunmaktan dolayi çok mutluyum" dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °