EN DÜSÜK MAAS 3 BIN 506 TL OLDU

EN DÜSÜK MAAS 3 BIN 506 TL OLDU

Gündem 8.06.2021 13:39:00 0
EN DÜSÜK MAAS 3 BIN 506 TL OLDU

 

ATIK SU ARITMA BIRLIGINDE TOPLU SÖZLESME GÖRÜSMELERI TAMAM

  Afyonkarahisar Atik Su Aritma Birligi ile Belediye-Is Sendikasi arasinda düzenlenen Toplu Is Sözlesmesine iliskin görüsmeler tamamlandi.

Görüsmelerde varilan uzlasmaya iliskin protokol, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile Belediye-Is Sendikasi Afyonkarahisar Sube Baskani Yücel Sahin arasinda imzalandi.

Toplu sözlesmenin Atiksu Aritma Birligi’nde görev yapan personelimize hayirli olmasini dileyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, yüzde 15 oraninda yapilan artisla birlikte en düsük maasin 3 bin 506 lira oldugunu açikladi.

YÜZDE 15 ORANINDA ARTIS

          Toplu sözlesme görüsmelerinin her iki taraf içinde olumlu geçtigine dikkat çeen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Görüsmelerimizde hem isçilerimizi, hem de belediyemizi düsünerek orta yolu bulup bir anlasma gerçeklestirdik

Yaklasimlarindan dolayi Belediye Is Sendika Baskanimiz Yücel Sahin ve sendika temsilcilerimize tesekkür ediyorum. Toplamda yüzde 15’lik bir artisla en düsük maasimiz 3 bin 506 liraya tekabül ediyor.

Imzaladigimiz bu sözlesme Atiksu Aritma Birligimizdeki isçilerimizin ilk sözlesmesi, hayirli olmasini tekmenni ediyorum.

Ayrica isçi kardeslerimize özellikle belirtmek isterim ki, 01.01.2021 tarihinden geçerli olmak üzere geriye dönük ödemelerini de yapacagiz.” dedi.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Atiksu Aritma Birliginde görevli personelimizin ardindan Belediyemizin diger birimlerde görevli çalisanlarimizin da sözlesmelerinin yapilacagini sözlerine ekledi.

“BIZIM IÇIN PARADAN ÖNCE ISYERI HUZURU ÖNEMLIDIR”

 

 Belediye-Is Sendikasi Afyonkarahisar Sube Baskani Yücel Sahin ise toplu sözlesme görüsmeleri süresince yaklasimlarindan dolayi Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti

.En iyi toplu sözlesmenin masada biten toplu sözlesme olduguna dikkat çeken Yücel Sahin, “Bizim için paradan önce isyeri huzuru önemlidir. Bizde saglik ve mutluluk içerisinde toplu sözlesmeyi imzalamis bulunuyoruz.

Sözlesmenin arkadaslarimiza hayirli olmasini diliyorum.

Orta yolu bulduk. Yaklasimlarindan dolayi Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °