IYI Parti Haftalik Basin Toplantisini Gerçeklestirdi

BU SEÇIMIN GALIBI AKP DEGIL EROL KARABACAK’TIR

Siyaset 8.06.2021 13:58:00 0
IYI Parti Haftalik Basin Toplantisini Gerçeklestirdi


IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.
Baskan Misirlioglu “Basin toplantimiza baslarken öncelikle geçtigimiz günlerde BITLIS-TATVAN kirsalinda, hain terör örgütü PKK ile çatisirken sehit olan kahraman askerimiz Jandarma Tegmen Baki KOÇAK, Güvenlik korucu Yücel AKI’ya ayrica Hatay-Kirikhan’da feci kazada sehit olan Uls.Uzm. ÇVS. Necati YATKAK’a ve son olarak önceki gün Kuzey Irak’ta PENÇE-YILDIRIM harekâtinda sehit olan Piyade Uzm. Çvs.Samet Seker’e Cenabi Allahtan rahmet, ailesine, yakinlarina ve ulusumuza bassagligi dilerim” dedi.

Güney seçimleri ilgili düsüncelerini aktaran Baskan Misirlioglu “ Tüm vatandaslarimizin gözün

ün Güney kasabasinda oldugu bir seçim tamamlandi. Bu seçimin galibi AKP degil Erol Karabacak’tir.

Yapilan tüm anket sonuçlari seçim öncesinde göstermistir.

Erol Karabacak’in  hangi partiden olursa olsun bu seçimi kazanacagi belliydi. Anketler % 70 gösterirken seçim sonucunda aldigi oy % 63 olmustur. AKP den aday olmasi oy oranini düsürmüstür.”
HALKIMIZDAN ÖZÜR DILEMELI
Seçimi kazanani tebrik etmek bizim görevimizdir

. Iktidar tarafindan olagan disi bir seçim süreci yasatildi. Sanki Türkiye’nin metropolü Güney Kasabasi gibi devletimizin bütün imkânlari seferber edildi.

AKP tarafindan Seçim rüsvetlerinin mübah sayildigi bir seçim sürecini geride biraktik.

Seçimi kazanmak için “Gerekirse para verin, gerekirse raki sofrasi kurun diyen insanlarimizi çok affedersiniz ite köpege benzeten Sayin Halil Ürün’ü buradan kiniyorum. Kendisini halkimizdan özür dilemeye davet ediyorum.”
HER SEYI MÜBAH GÖRDÜLER
“Seçimleri kazanmak için devletimizin bütün imkânlarini seferber ettikleri gibi Bakanlar adeta kasabaya tur düzenlediler.

Yaklasik on gün önce akaryakita yüzde on zam yaparak piyasalari bir anda allak bullak etiler. Yapilan zam bütün ürünlere yansitildi. Vatandasimizin sofrasindaki her sey zam geldi. Yazik günah degil mi, sizin savurganliginizin cezasini halkimiz neden çekecek. Ama olsun siz Güney seçimlerini kazandiniz, önemli degil.”
DERHAL GÖREVDEN ALINMALILAR
“Ankara’da oturanlar YouTube üzerinde yapilan açiklamalar karsisinda sessizliklerini koruyorlar.

Bu onlarin suçlu oldugunun göstergesidir. Derhal bu adi geçen kisiler görevden alinmali haklarinda yasal islem baslatilmali.

Siz bu ülkede adaleti öldürdünüz.”
GENÇLERIMIZE YAPILANLAR GÜNAH
“Yandas sirketlerin vergi borçlarini affederken ögrenim kredisini ödeyemeyen gençlerimize haciz karari çikardiniz

. Yazik günah. Biz vatanimizi ve milletimizi bu ülkeyi yönetenlerden çok seviyoruz. Bize zillet yakistirmasinda bulunanlari buradan siddetle kiniyorum.Yirmi  yildir yaptiklari ortaya döküldü. Seçimlerde yapilanlari halkimiz gördü.

Afyonkarahisar’in köyden beter halde olan mahalleleri var. Buralarda yasayanlar buna layik degil. Çöp yiginlari her yerde.”
“Pandemi sürecinde yeni normallesme süreci basladi.

Fakat pek çok yerde halkimiz anormal bir sekilde pandemi bitmis gibi rahatladi. Tehlike geçmis degil. Kontrollü yasama özen göstermeliyiz.

Uyusturucu konusunda gençlerimiz korumaliyiz.

Emniyetimiz canla basla mücadele ediyor. Daha etkin mücadele edeceginden de eminiz.

Son olarak Güney seçimlerine katilan bütün partilere ve adaylarina tesekkür ediyorum.Insallah kazanan Güney kasabasi halki olsun” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °