"Ailede Mutlulugun Sirlari" konulu semineri Yapildi.

"Ailede Mutlulugun Sirlari" konulu semineri Yapildi.

Egitim 8.06.2021 17:58:16 0

Sandikli Kaymakamligi, Sandikli Belediyesi ve Sandikli Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirliginde hazirlanan aile seminerinin konugu Milli Egitim Bakanligi Strateji Gelistirme Baskanligi ARGE Kalite ve Izleme Daire Baskani Mehmet Baki ÖZTÜRK idi.?

"Ailede Mutlulugun Sirlari" konulu seminer 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21:00’de Zoom platformu üzerinden gerçeklesti.??

Seminere Sandikli Kaymakami Eflatun Can TORTOP ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Metin YALÇIN, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ebubekir BOZKURT da katildi. ?

Sandikli Kaymakamliginin ev sahipliginde gerçeklestirilen, sunuculugunu 75. Yil Ilkokulu Müdürü Mehmet YILMAZ yaptigi seminerin açilis konusmasini yapan Kaymakam Eflatun Can TORTOP; aile birliginin korunmasi, aile degerlerinin yeniden canlandirilmasi, ailenin öneminin anlasilmasi ve bu konuda farkindalik olusturulmasi amaciyla 2021 yilinin Afyonkarahisar’da “Aile Yili” ilan edildigini ve bu kapsamda ilimizde her kurumun aile konusunda kendi bünyesinde çesitli faaliyetler tasarlayarak uygulamaya koydugunu, bu seminerle de aileye verilen degeri gösterdiklerini ifade ederek katilimlarindan dolayi Mehmet Baki ÖZTÜRK’e tesekkür etti. ?

Programda mutluluga dair çok özel mesajlar veren Öztürk, “Baslatmadiginiz güzellikleri yasayamazsiniz” dedi. Öztürk’e göre ailede mutlulugun sirri 7 maddede toplanmaktadir:1) Niyet, 2) Vizyon-Misyon, 3) Aile Anayasasi, 4) Aile kültürü ve aidiyet kültürü, 5) Finansal okuryazarlik (Nitelikli para yönetimi), 6) Nitelikli zaman yönetimi, 7) Sevgi diliyle iletisim.?

Programin sonunda Il Milli Egitim Müdürü Metin YALÇIN ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ebubekir BOZKURT, degerli katilimlarindan dolayi Mehmet Baki ÖZTÜRK’e ve katilimcilara tesekkür ederek programi sonlandirdilar

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °