KARABACAK VE EKIBI MAZBATASINI ALDI

KARABACAK VE EKIBI MAZBATASINI ALDI

Siyaset 10.06.2021 10:05:04 0
KARABACAK VE EKIBI MAZBATASINI ALDI

KARABACAK VE EKIBI MAZBATASINI ALDI

 

Güney’de 6 Haziran’da yapilan Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan Güney Belediye Baskanligi'na seçilen Erol Karabacak ve belediye meclis üyeleri, Sinanpasa Ilçe Seçim Kurulunda mazbatasini aldi.

 

Mazbata töreni öncesi AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Sinanpasa Ilçe Baskani Nuri Köse, Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaslarla birlikte teskilattan çikan heyet yürüyerek Sinanpasa Ilçe Seçim Kurulu'na geçti.

 

“Herkesin belediye baskaniyim”

 

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasini alan Baskan Karabacak, mazbata töreni sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Baskan Karabacak; kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Baskani oldugunun altini çizdi. Karabacak, “Bugün Allah’in izni ile mazbatamizi aldik. Insallah Cenabi Allah bundan sonraki görevlerimizde bizleri mahcup etmesin. Tek hedefimiz Güney için elimizden gelen bütün çabayi sarfederek halkimiza hizmet edecegiz” dedi.

 

“Bundan sonra el birligi ile hizmet edecegiz”

 

Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek de “6 Haziran seçimleri geride kaldi. Güney halki tercihini belirledi. Bugün itibariyla da kazanan arkadasimiz Erol bey, meclis üyelerimiz ve muhtarlarimiz ile birlikte mazbatasini aldi. Bundan sonra bunlara düsen el birligi yaparak hizmet etmektir. Kirginliklari, darginliklari bir kenara birakarak el birligi halinde Güney’e nasil bir hizmet ederizin gayreti içinde olmalari lazim. Ben adayimiza destek veren vermeyen her Güneyli kardesimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

 

“Artik hizmetlerimize bakacagiz”

 

Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman da konusmasinda sunlari söyledi; Ilçemize, Güney kasabasina Çalislar mahallemize Allah hayirli ugurlu etsin. Erol baskanimiza basarilar dileriz. Artik hizmetlerimize bakacagiz. Vatandaslarin derdine derman olacagiz. Allah mahcup etmesin, hayirli ugurlu olsun.

 

“Seçimin önemini gelen telefonlarla ögrendik”

 

Karaman’in ardindan söz alan AK Parti Sinanpasa Ilçe Baskani Nuri Köse ise sunlari söyledi; Hayirli olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum

. Seçimin ne kadar önemli oldugunu, seçimden sonra Türkiye’nin her yerinden bizlere gelen tebrik telefonlari ile ögrenmis bulunuyoruz.

Bu seçimin hem ilçemize hem de beldemize hayirli olmasini diliyorum. Seçilen arkadaslara da basarilar diliyorum.

 

“Halkimiz tercihini cumhur ittifakindan yana yapti”

 

Son konusmayi ise AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay yapti. Uluçay, “6 Haziran’da yapilan Sinanpasa Güney seçimlerimiz ülkemize, milletimize, Afyonkarahisarimiza ve tüm Islam alemine hayirli olmasini diliyorum.

6 Haziran’da Güney’de ve çalislar mahallesinde çok güzel bir demokrasi söleni yasadik.

Sagolsun seçmenlerimiz, halkimiz tercihlerini Cumhur ittifakindan yana yaptilar.

Biz ise bundan sonra verdigimiz sözleri yerine getirmenin çabasi içerisinde çalisacagiz.

Tek temennimiz ve niyazimiz sudur; Insallah birlik ve beraberlik içerisinde ikilik olusturmadan bu görevi ifa etmeyi hedefliyoruz.

Cumhur ittifaki olarak belediye baskanimizin arkasindayiz. Ben tüm seçmenlerimize tesekkür ediyorum.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °