HEDEF TÜRKIYE BIRINCILIGI

Il Milli Egitim Müdürümüz Metin YALÇIN’i makaminda ziyaret ettik

Egitim 16.06.2021 12:51:45 0
HEDEF TÜRKIYE BIRINCILIGI

Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan ÖZEN konuyla ilgili olarak;

“Genç Seda Kur'an-i Kerim'i Güzel Okuma” yarismasi 7.Bölge birincisi olarak Türkiye Finaline katilmaya hak kazanan Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi Yönetimi ve yarisma Türkiye finalisti ögrencimizle Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Mevlüt ÇINAR ile birlikte Il Milli Egitim Müdürümüz Metin YALÇIN’i makaminda ziyaret ettik.. Milli Egitim Müdürümüz Metin YALÇIN dereceye giren ögrencimizi ve okul idaremizi tebrik ederek plaket ve tesekkür belgesi verdi.

“Salgin sürecinde moral ve motivasyonumuz artti. Sevinç ve mutluluk yasadik. Sehrimizin en köklü okullarindan 55 yillik marka Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi yarim asiri asan tecrübesi ve birikimleriyle mesleki ve akademik basarisini katlayarak devam ettirmektedir.

Geçen yil il geneli 4 mesleki yarismada ( Genç Sada Kur’an-i Kerimi Güzel Okuma, Genç Muhafizlar Hafizlik, Genç Hatipler Hutbe Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarismasi) 3 birincilik ve 1 ikincilik alan Okulumuz salgin nedeniyle iptal edilen bölge yarismalarina katilamamis ve dolayisiyla ögrencilerimiz ve bizde bir burukluk olusmustu.

Bu yil salgin nedeniyle sadece “Kur'an-i Kerim'i Güzel Okuma” yarismasinin düzenlenmesi uygun bulunmustur. Egitim ve ögretimde disiplinli çalismanin semeresini bu yil da ögrencimiz Hafiz Sefa ÖZEN’ le hem il hem de bölge birinciligini elde ederek Türkiye finaline katilmaya hak kazandik.

Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan ÖZEN süreçle ilgili olarak;

‘’Milli Egitim Bakanligi, Din Ögretimi Genel Müdürlügü tarafindan Anadolu Imam Hatip Liselerinde okuyan ögrencilerin mesleki gelisimlerini arttirmak, özgüven duygusunu gelistirmek, sosyallesmelerine katkida bulunmak ve okula bagliliklarini desteklemek amaciyla düzenlenen “Kuran-i Kerim’i Güzel Okuma” yarismasinda 81 ilde 1026 ögrenci yaristi.

Daha sonra 81 il birincisinin katilimiyla 10 Bölge merkezi tarafindan gerçeklestirilen yarismalarda Türkiye finalistleri belli odu. Ilimizi temsil eden Hafiz Sefa ÖZEN , 30 Mayis 2021 tarihinde Karaman’da 7. Bölge birincisi olarak Türkiye Finalisti oldu.

Yeri ve zamani Din Ögretimi Genel Müdürlügü tarafindan belirlenecek olan Türkiye “Kuran-i Kerim’i Güzel Okuma ‘ yarismasinda disiplinli çalismamizla ilimizi ve bölgemizi en iyi sekilde temsil edecegiz ve Insallah birinci olacagiz.’’dedi

Disiplinli ve planli çalismanin önemini vurgulayan ve her zaman ögrencilerini maddi ve manevi olarak desteklediklerini belirten Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan ÖZEN;

“Ögrencilerimizin basarisinda emekleri olan basta aileleri olmak üzere Milli Egitim Müdürlügümüze ,yöneticilerimize, ögretmenlerimize ve diyanet görevlilerimize okulum ve sahsim adina sükranlarimi sunar, ögrencimize Türkiye finalinde basarilar dilerim.” Dedi.

Ramazan ÖZEN

Afyonkarahisar Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °