IYI Parti Haftalik Basin Toplantisi Düzenledi

AFYONKARAHISAR’LI HEMSERILERIME TESEKKÜR EDIYORUM

Siyaset 22.06.2021 15:01:08 0
IYI Parti Haftalik Basin Toplantisi Düzenledi


IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisini gerçeklestirdi.
Baskan Misirlioglu basin toplantisinin ilk bölümümde“Bildiginiz gibi dün IYI Parti Il ve Ilçe teskilatlari olarak çok yogun ve yorucu ve tatli bir yorgunlukla bir programi kazasiz belasiz atlattik. Buradan bu programa emegi geçen tüm polis teskilati kardeslerime, siyasi partilerin Il ve ilçe baskanlarina, özellikle CHP, DP, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisinin il ve Ilçe Baskanlarina huzurlarinizda buradan tesekkürü borç bilirim”dedi.
INSANLARIMIZIN HEYECANI, MUTLULUGU GÖZLERINDEN OKUNUYORDU
“Genel Baskanimiz 11.45 de Emirdag ilçemizde karsiladik. Bu karsilama coskulu ve halkimizin heyecanin en üst seviyede oldugu bir karsilama oldu diyen Baskan Misirlioglu” Bolvadin ilçemizde de ayni bir heyecan ve cosku vardi. Yogun bir katilim oldu. Insanlarimizin yüz ifadelerinden mutluluklarini görebiliyorduk. Insanlar bir siyasetçiye derdini anlatabilmek için adeta bir birleriyle yaristilar. Genel Baskanimizin vatandaslarimizla birebir ilgilenmesi, onlarin derlerini not aldirmasi takdire sayan bir olay oldu. Akabinde Çay ilçemize hareket ettik, Çay ilçemizde bir dinlenme molasindan sonra Belediye önünde yapilan programda bir izdiham vardi. Çay halki orada biraya geldi. Insanlarimizin heyecani, mutlulugu gözlerinden okunuyordu

. Katilim muhtesemdi.Yasanan heyecanin, coskunun Emirdag’dan baslayarak Afyon merkeze kadar artarak devam etmesi bizleri son derece mutlu etti.Afyon merkeze geldigimizde bir sey söylememe gerek yok tüm vatandaslarimiz oradaydi.Bu sonuçta bir miting degil esnaf ziyaretiydi. “

Baskan Misirlioglu“Afyonkarahisar geregini yapmistir. Afyonkarahisar’li hemserilerime tesekkür ediyorum

. Ancak programin basladigi veya bitisi sirasinda ne zaman oldugunu bilemedigim, basin mensubu bir kardesimizin ittirilmek suretiyle düsürüldügünü duydum.

Bu olayi programdan sonra duydum

. Bu olayin olup olmadigini haliyle bilmiyoruz. Elimizde her hangi bir görüntü mevcut degil, her hangi bir fotograf yok.

Polis kamerasi kayitlarindan her hangi bir olay görüntüsü görülmüyor

. O kalabalik esnasinda, bizim partilimiz veya degil öyle bir olay oldu mu bilemiyoruz, öyle bir olaya sebep verildiyse çok üzgün oldugumu ifade etmek istiyorum. Ben olayi duyunca basin mensubu kardesimizi partim adina aradim ve geçmis olsun dedim.

Sizin elinizde bir görüntü var mi dedim ve üzüntülerimizi ifade ettim. Kardesimiz “Baskanim ben tanimiyorum, tanisam Polise bildirirdim” dedi.

Onun tanimadigi kisiyi tanimam mümkün degil, çünkü olayi görmedim. Varsayim üzerinden bir kisiyi suçlamam mümkün degil. Ancak bu program bizim partimizin programiydi, ne sebeple olursa olsun böyle bir hadisenin yasanmasi bizi üzmüstür. Huzurlarinizda degerli basin mensubu kardesimizden tekrar özür dilerim. Böyle bir görüntü, fotograf varsa ve bu kisi IYI Parti mensubu ise geregini yapmak bizim boynumuzun borcudur.

Kesinlikle tasvip ve müsaade etmem.

Dün bende birkaç defa itildim. genel Baskanimiz programinda Emniyet teskilati olagan üstü bir önlem aldi.

Kalabalik yüzünden itilip kakilanlar haliyle oldu. Emniyet teskilati her hangi bir provokasyona karsi gerekli önlemi aldi.

Partililerimiz bile Genel Baskanimiza yaklasamadi

Yapilan olayi kabul etmedigim gibi siddetle kiniyorum.

Bu olayin yapilmasini kimse istemez, sonuçta basin mensubu isini yapiyor ve ekmeginin pesinde olan bir kisi”
Olayi Üslendigimize Dair Bir Algi Olusmasin
“Ben dünden itibaren bu olayin böyle oldugunu ifade etmeme ragmen maalesef ilimizde sosyal medya üzerinden, internet sitelerinin yapmis oldugu haberlerden üzüldügümü ifade etmek istiyorum” diyen Baskan Misrilioglu” Biz ilimizdeki bütün basin çalisanlarini kardes olarak görüyoruz.

Bizim agzimizdan böyle bir olayin akibeti ile ilgili bilgi almadan, böyle bir olay varsa bizim agzimizdan bir açiklama yapilmadan haberin yansitilmasi bizi üzmüstür. Bunu da buradan sizlerle paylasmak istedim.

Odak Gazetesi genel yayin yönetmeni kiymetli abim Sayin Mehmet Emin Güzbey beni aradi.

Kendisine gerçekten görmedigimi ifade ettim.

Olduysa özür dilerim, kardesimizi de arar özür dilerim dedim.

Tüm bunlari yaparken de olayi üslendigimize dair bir algi olusmasin.

Görmedim görsem müsaade etme. Ben otuz bes yildir siyasetin içersinde olan bir kisiyim

. Basin basin vazgeçilmegimizdir. Basin olmadan biz olamayiz. Basin bizden aldigi bilgileri dogru ve tarafsiz bir seklide yansitmak için çaba sarf ediyor.

Lütfen bir birimize itibar suikasti yapmayalim.

Emniyetten böyle bir görüntü varsa isteyecegim. Ben bu olayin olup olmadigini ispat edecegim.

Bizim çektirdigimiz bir dron var, o görüntüler henüz ulasmadi, ulasinca o görüntüleri de izleyecegiz.”
TESKILATIMA TESEKKÜR EDIYORUM
Baskan Misirlioglu”Dazkiri ilçemizden baslayip 19 ilçemizde programimiza olagan üstü bir destek verdiler.

Tüm teskilat mensuplarimiza, baskanlarina, yönetimlerine, kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza tesekkür ediyorum. Yolmadan bikmadan çaba sarf ettiler.

Basin mensubu arkadaslarimizda özveri ile çalistilar. Afyonkarahisar’dan bir lider geçti,

Afyonkarahisar’dan bir Cumhurbaskani adayi geçti bu konuda mutluyum. Afyonkarahisar’ li hemserilerime huzurlarinizda tesekkür ediyorum.

Genel Baskanimiz mutlu ve huzurlu ayrildi.

Basin mensubu kardesimize yapilan olayi böyle bir sey olmus diye ilettigimde kendiside üzüntülerini ifade etti, bizlerin araciligiyla sizlere tesekkür etti ve olayla ilgili geregini yapmami istedi.
VATANDASIMIZ BORÇ BATAGINA SÜRÜKLENDI
Gündeme iliskin açiklamalarda da bulunan Baskan Misirlioglu“Dün yapilan açiklamaya göre Türkiye’de 22 milyon 158 bin icra dosyasi varmis

. Ekonominin iyi gittigini söyleyenler bunu açiklasin.35 milyon 600 bin vatandasimiz icralik ve borç bataginda, sicili bozuk ve ailesinin temel ihtiyaçlarini borç alarak saglamak zorunda kaliyor. Her seyin günlük gülistanlik oldugunu iddia edenler bu rakamlarin dogru olup olmadigini açiklasinlar.

Güney’de bir seçim yasandi, hani orada önümüzdeki seçimlerin bir provasini yaptilar ya.

Hodri meydan güveniyorlarsa milletin önüne sandigi getirsinler

.Biz haziriz.Insanimiz sizin dediginiz gibi lale devrinde yasamiyor.Insanimiz karamsarlik içinde .Insanimizin yüzde yetmisi mutsuz.

Afyon’da sanayide esnafimizin yüzde yetmisi iflas etmis durumda.Gelin sanayimizi beraber dolasalim.

Kiraathane ve cafe sahipleri iflas etmis durumda

.Dün bir esnafimiza girdik, esnafimiz agliyordu.Bizden bir saat önce icra dairesi dükkani bosaltmis
SAYIN VALIMIZE TESEKKÜR EDERIZ
Baskan Misriloglu“Çitçimiz batti, süt üreticimiz yem fiyatlarindan ineklerini kesmek zorunda kaliyor.

Giderler gelirlerden kat ve kat fazla.Ilimizde Afyon Valisi Sayin Gökmen Çiçek’in haricinde bir tane güzel is yapan varsa göstersinler.

Sayin Valimize tesekkür ediyoruz.Kendisi bir devlet adami olarak insanlarin arasina nifak sokmadan ilimizin her türlü sikintisina parmak basmaya çalisiyor. Allah böyle Valilerimizin sayisini artirsin.

Milletimiz kendisine tepeden bakan, üç dönem, bes dönem Milletvekilliligi yapan asalak siyasetçi istemiyor artik

. Halkimiz yok halinde üretmeye çalisiyor.

Ankara’dan reisin selamiyla yüzde altmis oy alanlar ilk seçimde vatandasimizin samarini suratinda hissedecekler, hiç kusura bakmasinlar.

Milletimiz nasil prova yapilirmis size gösterecek” diyerek basin toplantisini sonlandirdi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °