AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi bu hafta yönetim kurulu toplantisini merkeze bagli Salar beldesinde yapti

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi bu hafta yönetim kurulu toplantisini merkeze bagli Salar beldesinde yapti

Siyaset 23.06.2021 18:13:00 0
AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi bu hafta yönetim kurulu toplantisini merkeze bagli Salar beldesinde yapti

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi bu hafta yönetim kurulu toplantisini merkeze bagli Salar beldesinde yapti.

Toplantiya AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay da katildi. Uluçay burada yaptigi konusmada Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in 81 ile ziyaret planladigini ve ilk ziyaretinin de pandemi dolayisiyla geciken Afyonkarahisar’a olmasini beklediklerini söyledi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanliginin yönetim kurulu toplantisi merkeze bagli Salar Beldesinde gerçeklesti. Toplantiya AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez ilçe baskani Ziya Coskun Karadeniz, Merkez Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Salar Belde Baskani Hasan Görgülü, Salar Belediye Baskani Cengiz Taspinar ve çok sayida Partili katildi.

 

Taspinar’tan hükümetin desteklerine tesekkür

 

Toplantida bir konusma yapan salar Belediye Baskani Cengiz Taspinar beldesine yapilan yatirimlar hakkinda bilgi verdi Taspinar hükümetin yerel yönetimlere verdigi desteklere deginerek eksiklerin bir bir giderildigini kaydetti.

 

Görgülü tesekkür etti

 

Daha sonra söz alan Salar Belde Baskani Hasan Görgülü, Merkez Ilçe Yönetim Kurulu toplantisinin Salar’da yapilmasi dolayisiyla tesekkür etti.

 

“Her seçim oldugu gibi 2023’ü de kazanacagiz”

 

Merkez Ilçe baskani Ziya Coskun Karadeniz de yaptigi konusmada, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapti.

Karadeniz söyle konustu; 2023 seçimleri çok önemli. Hükümetimizin ilk hedefi 2023'tür. Bu seçimlere hazirlanirken kesinlikle hiçbir bahane, hiçbir gerekçe olmayacak. Yogun bir sekilde çalisacagiz ve her seçim oldugu gibi Allah'in izniyle kazanacagiz.

 

“Ilk ziyaretinin Afyonkarahisar olmasini bekliyoruz”

 

Son konusmayi AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay yapti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in pandemi dolayisiyla gelemedigini hatirlatan, Uluçay, Cumhurbaskani Erdogan’in Türkiye turuna çikacagini ve ilk ziyaretinin de Afyonkarahisar olmasini beklediklerini ifade etti;

Kizilcahamam kampinda Cumhurbaskanimiz ile kendisi Antalya'da ve ardindan Bakanlar Kurulu olmasi nedeniyle bire bir görüsemedik ancak online bir toplanti yapildi. Sizlere, teskilatlarimiza, mahalle baskanlarimiza selamlarini söyledi.

Insallah Afyonkarahisar'a da yakin zamanda davet ettik.

Sehrimizde açilmasini bekledigimiz yatirimlar çok fazla ancak pandemiden dolayi maalesef açamadik. Kendisi bu anlamda 81 ile gidecegini beyan etti.

Biz ilk ziyaretini AK Parti’nin Afyonkarahisar'da kurulmasi sebebiyle sehrimize yapmasini istedik

. Teskilat baskanimiz Erkan Kandemir beyefendi de kurmaylarina talimat verdi. Insallah ilk ziyaretinin Afyonkarahisar’a yapacak

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °