Partimizin Kapisi Halkimiza Sonuna Kadar Açik?

AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Yurdunuseven esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Milli Birlik Caddesi esnafini ziyaret eden Yurdunuseven ?halka kapisinin sonuna kadar açan bir partiyiz? dedi.

Gündem 15.01.2018 15:56:30 0
Partimizin Kapisi Halkimiza Sonuna Kadar Açik?

AK Parti Il Baskani Ibrahim Yurdunuseven, Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Il Genel Meclis Baskani Salih Sel, Merkez ilçe Baskani Bülent Eser, AK Parti Il Yönetim Kurulu üyeleri Davut Yilmaz, Nurettin Birliktir ve Mustafa Kardas ile birlikte Mecidiye Mahallesi Milli Birlik Caddesi esnafini ziyaret ettiler.

 Halkimizin ilgisi ve teveccühü gayet güzel”

 Ziyaret sonrasi bir açiklama yapan AK Parti Il Baskani Yurdunuseven, “Milli Birlik caddesinde esnaf ziyareti yaptik. Bu vesileyle vatandaslarimizin ayagina giderek düsüncelerini, isteklerini ve sikâyetlerini dinlemis olduk. Vatandaslarin beklentileri nedir, yapilan yatirimlarin sonuçlari ve eksik kalan kisimlari nedir bizzat kendilerinden dinledik. Halkimizin ilgisi ve teveccühü gayet güzel” dedi.

“Millete efendi degil, hizmetkâr olmaya geldik”

 Siyasette, AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in ifadesiyle ‘Millete efendi olmaya degil, hizmetkâr olmaya geldik’ düsüncesiyle hareket ettiklerini kaydeden Yurdunuseven sözlerini, “Vatandaslarin bizlere kolay ulasabilmesi gerekiyor. Onlar gelemiyorsa biz onlarin ayaklarina gidecegiz. Bu yüzden de sürekli halkimizla iç içeyiz. Esnafimizi ziyaret ediyoruz, basina çok fazla yansimasa da aksamlari ev ziyaretlerimiz oluyor. Haftanin üç gününü halk günü olarak belirledik ve bizden randevu isteyen halkimizin sorunlarini dinliyor, çözüm üretiyoruz. Halka kapimizi sonuna kadar açtik. Sunu ifade etmeliyim ki AK Parti olarak basarimizin temelinde, milletimiz ile birlikte olmak, onlarin derdine ve sikintisina çare bulmak var. AK Parti, milletin partisi oldugu için girdigi her seçimi zaferle almis bir partidir. Bizler halkin düsüncesini halkin fikirlerini benimseyen bir siyasi partiyiz. Milletin iradesini sahiplenmis bir partiyiz. Bu yüzden milletin iradesi disinda hiçbir iradeyi tanimadik tanimayacagiz da” ifadeleri ile tamamladi.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °