RTÜK Baskani Sahin: Internet gazetecilerine her türlü destegi vermeye haziriz.

RTÜK Baskani Sahin: Internet gazetecilerine her türlü destegi vermeye haziriz.

Gündem 26.06.2021 20:58:19 0
RTÜK Baskani Sahin: Internet gazetecilerine her türlü destegi vermeye haziriz.


Internet Gazetecileri Dernegi (TIGAD) heyeti, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Baskani Ebubekir Sahin’i makaminda ziyaret etti.

Sahin, kurum olarak internet gazetecilerine her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyledi.

TIGAD Genel Baskani Okan Geçgel baskanligindaki heyet, RTÜK Baskani Sahin’i ziyaret etti. Geçgel, TIGAD tarafindan önümüzdeki günlerde düzenlenecek “dijital medya” çalistayina Sahin’i davet etti. Sahin, dijital medyanin önemine isaret ederek, çalistaya RTÜK’ü temsilen katilim saglayacaklarini ifade etti.

Ziyarette birçok baslikta degerlendirmelerde bulunuldu. TIGAD Baskani Geçgel, dijital medya alaninda çalisan internet gazetecilerinin sorunlarini dile getirdi. Internet gazetecilerinin özlük haklarindan denetimsiz haber sitelerine kadar birçok soruna isaret eden Geçgel, meslekî tecrübesi olmayan kisilerin açtigi haber sitelerinin, haberciligin kalitesini düsürdügünü vurguladi.


 
Sahin: RTÜK olarak internet gazetecilerine her türlü destege açigiz
Sahin de, internet gazetecilerinin yasadigi sorunlarin çözümü için RTÜK olarak her türlü destegi vereceklerini ifade etti.

Ayrica, önümüzdeki aylarda TIGAD tarafindan Ankara’da düzenlenecek internet gazeteciligi çalistayina da katilacagi sözünü verdi.

Ziyarette; TIGAD Genel Sekreteri Ugur Eskier, Teskilatlanmadan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Bayram Polat ve Medya ve Tanitimdan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Erdem Yeser yer aldi.
 Ziyaretin ardindan Sahin, heyetle hatira fotografi çektirdi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °