Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi 3. Olagan Genel Kurulunu yapti.

Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi 3. Olagan Genel Kurulunu yapti.

Gündem 28.06.2021 14:39:22 0
Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi 3. Olagan Genel Kurulunu yapti.

Kongre öncesinde saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan, Divan tesekkülü olusturuldu.

Divan tesekkülü olusmasinda, Ertugrul Sevim, Ahmet Sarlik ve Saadettin Ulusoy’un divan tesekkülüne seçilmesi için önerge verildi.

 

Yapilan oylama sonucunda Ertugrul sevim Divan Baskanligina, Saadettin Ulusoy Katip Üyelige, Ahmet Sarlik ize Yazmen olarak divan tesekkülüne seçildi. Ardindan, bir önceki döneme ait, Genel Kurul Faaaliyet Raporu Ismail Ögeday Tarafindan okunup ibra edildi.

Oylama sonucunda genel kurulun faaliyet raporu, oy çoklugu ile kabul edildi. Daha sonra Yönetim Kurulu gelir ve gider tablosu yine Ismail Ögeday tarafindan okunup ibrasi yapildi.

Gelir gider tablosu da oy çoklugu ile kabul edildi.

 

Daha sonra Olagan genel Kurul seçimine geçildi. Tek liste ile seçime giden Mevcut Baskan Ismail Ögeday öyelerin tamaminin oyunu alarak, yeniden 3. Dönemdede Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegine Baskan Seçildi. Son bölümde ise dilek ve temenniler kisminda söz alan baskan Ögeday, genel kurula katilan tüm üyelere tesekkür ederek, yeni dönemde de güzel faaliyetler ve çok sayida projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Dernegin 2014 yilindan bu zamana kadar çok sayida faaliyeti hayata geçirdigini ifade eden Baskan Ögeday, hep birlikte el birligi ile dernegi daha da üst seviyelere tasiyacagini ifadelendirdi.

 

Afyonkarahisar’da bu zamana kadar kurulan basin dernekleri arasinda, en aktif ve basarili bir dernek olduklarini kaydeden Ögeday, Tekrar katilimcilara tesekkür ederek sözlerini sonlandirdi.

Daha sonra divan baskanligini üstlenen Ertugrul sevim, Ahmet Sarlik. ve Saadettin Ulusoy kisa birer konusma yaparak, dernegin yeni yönetimine basarilar dilediler. 

 

Yapilan 3. Olagan genel kurul ardindan yeni yönetim ise su isimlerden olustu;

 

Dernegin yönetim kurulu asil üyeligine Ismail Ögeday, Saadettin ulusoy, Soner Gürsan, Dilek Tür ve Resul Sündük seçilirken, yönetim kurulu yedek üyeleri ise; Halil Kurt, Ilyas Kaan Taytak, Oktay Yüksel, Recep Dikici, Ramazan Gölcükten olustu.

 

Denetim Kurulu Asil üyelige Hakan Dilek, Hakan Simsek, Gökhan Kocaaslan seçilirken, Denetim Kurulu yedek üyelerse, Ertugrul Sevim, Baris Ceylanak, hüseyin Ünlüsoy seçildi. Disiplin Kurulu Asil Üyelige  Kadir Uysal, Muhsin Çekdemir,Ahmet Sarlik seçildi. Son Olarak disiplin Kurulu Yedek Üyeligi ise su isimlerden olustu;

 

Halil Ibrahim Kocaerkek, Yasar Oflaz ve Arif Yavuz seçildi. Dernek üyelikleri de, Muhittin Çekdemir,Yilmaz Ekmekçi,Faruk Kilinç,Ismail Yilmaz ve Ahmet Tasdelen’den olustu.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °