ATAKÖY KADIN KÜLTÜR EVİ HİZMETE GİRİYOR

ATAKÖY KADIN KÜLTÜR EVİ HİZMETE GİRİYOR

Gündem 1.06.2023 14:10:58 0
ATAKÖY KADIN KÜLTÜR EVİ HİZMETE GİRİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi, kadınların hem ekonomik hem de sosyal anlamda kalkınmalarına katkıda bulunmak amacıyla yeni bir proje hayata geçirdi. Ataköy Mahallesi'nde yapılan Kadın Kültür Evi'nin çalışmaları tamamlandı ve yakında hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in girişimleri sonucu hayata geçirilen proje, mahalle halkından tam not alırken, hanımların ve gençlerin faydalanabileceği etkinlikler düzenlenecek.

Kadın Kültür Evi bünyesinde meslek edindirme kursları açılacak, Kuran'ı Kerim, dikiş-nakış, spor, takı tasarımı ve iğne oyası gibi birçok alanda eğitim verilecek. Projede ayrıca kütüphane köşesi, oturma alanı ve mutfak da yer alacak. Hanımlar burada hem sosyalleşip keyifli sohbetler yapabilecek hem de birçok etkinlik düzenleyebilecekler.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Kadın Kültür Evi'ni ziyaret ederek projenin hayata geçirilme amaçları hakkında açıklamalarda bulundu. Hanımların talepleri doğrultusunda böyle bir projenin hayata geçirildiğini belirten Zeybek, mahalle halkının ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yatırımların sürdürüleceğini de vurguladı.

Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir de projenin mahalle halkına katkı sağlayacağını ve hanımların farklı etkinliklerle sosyal hayata katılmalarına olanak sağlayacağını belirtti. Projeyi hayata geçiren belediye ekibine teşekkür eden Özdemir, hanımların yeni Kültür Evi'nde keyifli vakit geçirmeleri dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: ataköy kadın kültür evi hizmete giriyor
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °