Ataköy Halkı’ndan Milletvekili Taytak’a tapu teşekkürü

TAYTAK, “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLDUK VE MAĞDURİYETİ ÇÖZDÜK

Siyaset 4.02.2024 13:01:00 0
Ataköy Halkı’ndan Milletvekili Taytak’a tapu teşekkürü

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri ile İlimiz Ataköy Mahallesinde kronik bir sorun haline gelen ve yaklaşık 30 yıldır çözülemeyen vatandaşların tapu sorununu geçtiğimiz yıl çözüme kavuşturmuştu. Ataköy Mahalle sakinleri, evlerinin tapu sorununu çözen Milletvekili Taytak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ataköy Mahalle sakinleri, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret ederek, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve 28. Dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç katıldı.

 

TAYTAK, “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLDUK VE MAĞDURİYETİ ÇÖZDÜK”

Ataköy’deki vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili süreci anlatan Taytak, “Geçtiğimiz yıl Ataköy mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın tapu sorunu Ataköy Mahalle Muhtarımız bize iletmişti. Muhtarımız o günkü ziyaretinde 31 adet mülkiyeti Hazineye ait olan taşınmazların tapu sorununu uzun yıllardır çözemediklerini dile getirmiş ve bize konuyu iletmişti. Biz de muhtarımıza dedik ki, ‘Allah izin verirse biz de bu konuyu çözeriz’ dedik. Ataköy’de yaşanan sıkıntının bize iletilmesinden sonra konuyla ilgili hem bakanlık düzeyinde hem de genel müdürlük aşamasında uzun bir çalışma gerçekleştirdik. İlk olarak 26 Nisan 2023 tarihinde Milli Emlak Müdürlüğü’ne müracaatımızı yaptık. Daha sonra süreçlerde söz konusu araziler ile ilgili Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Orman Genel Müdürü Tapu ve Kadastro Daire Başkanı Ahmet Akbulut ile yapmış olduğumuz ziyaretler sonucunda Ataköy’deki hemşehrilerimizin bu mağduriyetinin giderilmesini sağladık. Ayrıca, yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşların mağdur olmaması için fiyatlandırma makul ölçüde değerlendirildi. Ve geçtiğimiz aylarda da tapularınıza kavuştunuz. Yıllardır çözülemeyen konuyu çözmenin mutluluğu bize yetiyor. Hayırlı olsun” dedi.

 

TAYTAK, “31 MART’TA YAPILACAK OLAN SEÇİMLERDE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ”

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’ta da destek isteyen Milletvekili Taytak, “Önümüzde yerel seçimler var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da kıymetli kardeşimiz, Afyonkarahisar’ın evladı, herkesin sevdiği, bildiği, dürüst, samimi, çalışkan Sezer Küçükkurt Bey adayımız. Sizlerden isteğimiz adayımızı desteklemenizi ve yanımızda olmanızı isteriz. Yeni bir dönemin başlamasını istiyoruz. 31 Mart’tan sonra inşallah Afyonkarahisar’ın çözülmemiş bekleyen sorunlarını omuz omuza hep beraber çözeceğiz” diye konuştu.

 

DANAOĞLU, “UZUN YILLAR SÜREN TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ”

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “Ataköy mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın uzun yıllar süren tapu sorunları vardı. Bu konuda MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey gerekli girişimlerde bulunup, bu konuyu geçtiğimiz yıl çözüme kavuşturdu. Sizlerde, vekilimize ve teşkilatımıza teşekkür için geldiğiniz için bende sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

KÜÇÜKKURT, “1 NİSAN’DAN SONRA AFYONKARAHİSAR HALKIYLA BİRLİKTE İLİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ise, “Ataköy mahallemizin yıllardır süre gelen tapu sonunu sayın vekilimizin girişimleri ile çözüme kavuşması bizleri oldukça memnun etti. Sayın vekilimiz buna benzer ilimizin kronik hale gelmiş ve uzun yıllardır çözülemeyen sorunlara el attığını ve bakarız değil, yaparız sloganı ile bu tür konuları çözüme kavuştuğunu görmekteyiz.

 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başta Ataköy halkı olmak üzere Afyonkarahisar halkının vereceği destek ile inşallah belediye başkanı seçilirsek, bu ve buna benzer konuları Milletvekilimizin desteği ile çözüme kavuşturacağız. 1 Nisan’dan sonra Afyonkarahisar halkıyla birlikte ilimize yapılması gereken bütün hizmetleri yapmaya çalışacağız” dedi.

 

GENÇ, “MAHALLE SAKİNERİ ADINA VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

MHP 28. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, “Ataköy’de yaşayan vatandaşlarımızın tapu sıkıntısını bende yakından takip ederek ve konuyu Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’e ilettim.

 Kendilerinden Allah razı olsun kısa zamanda içinde yıllardır çözülemeyen sorunu çözdü. Kendi mahallem olan Ataköy Mahallesi sakinleri adına Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Be’ye teşekkür ediyorum. 

Ayrıca Ataköy Mahallesi olarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Sezer Küçükkurt kardeşimize gereken desteği vererek, inşallah belediye başkanı olarak seçeceğiz“ dedi.

 

ATAKÖY HALK’INDAN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TAPU TEŞEKKÜRÜ

Ataköy Mahalle sakinleri de yıllardır sorun hale gelen tapu sorununu çözdüğü için Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür ettiler ve 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde seçimlerde MHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Sezer Küçükkurt’a destek vereceklerini dile getirdiler.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °