ATSO Liderleri, Yeni Yılda Bereket ve Başarı Temennisinde Bulundu

ATSO Liderleri, Yeni Yılda Bereket ve Başarı Temennisinde Bulundu

Ekonomi 31.12.2023 14:49:24 0
ATSO Liderleri, Yeni Yılda Bereket ve Başarı Temennisinde Bulundu
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) üst düzey temsilcileri, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, yeni bir yılın başlangıcında umut dolu bir mesaj yayınladılar.

İki lider, ATSO adına tüm üyeleri, iş dünyasını ve Afyonkarahisar halkını kucaklayan bir dilekte bulundu. Yeni yılın, bölgenin ve ülkenin ticari hayatı için bereket ve başarı getirmesini temenni eden başkanlar, mesajlarında ekonomik gelişmeye odaklı hedef ve projelerin altını çizdi.

Hüsnü Serteser, bu vesileyle yapılan çalışmaların Afyonkarahisar'ı ekonomik anlamda daha ileri taşıyacağına olan inancını vurguladı ve tüm iş dünyası temsilcilerini ve girişimcileri sürdürülebilir kalkınma yolunda iş birliği içinde olmaya davet etti. Mustafa Ali Çelikten ise, ATSO'nun öncülük ettiği projelerin ve hizmetlerin, ticaretin her alanında fayda sağlayacağına olan güvenini dile getirdi ve yeni yılın tüm Afyonkarahisarlılara sağlık, mutluluk ve zenginlik getirmesini diledi.

Her iki başkan da, üyelerin ve tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, 2023'ün daha parlak bir gelecek için yeni başarı öyküleri yazma fırsatı sunacağına olan inançlarını paylaştı. Afyonkarahisar'da iş dünyasının nabzını tutan ATSO, yeni yılda da bölge ekonomisinin can damarı olmaya devam edeceğini ve hizmet ettiği topluluk için değer yaratma sözünü yineledi.

Bu kutlu mesaj doğrultusunda, ATSO'nun liderleri tüm stakeholderlara sağlıklı, huzurlu ve kazançlı bir yıl vaat ediyor.

#ATSO #Afyonkarahisar #ekonomi #işdünyası #yeni yıl

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °