ATSO, Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi Düzenledi

ATSO, Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi Düzenledi

Gündem 2.06.2023 09:14:00 0
ATSO, Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), KOBİ Akademisi eğitim takvimi dahilinde, Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Teknikleri eğitimini TOBB ETÜ SEM işbirliğiyle düzenledi. Eğitim, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer tarafından açılış konuşmasıyla başladı. Sömer, ATSO KOBİ Akademisi takvimini oluştururken kurumların taleplerini dikkate aldıklarını ve TOBB ETÜ SEM'in de önemli bir paydaşları olduğunu belirtti. Eğitimde konuşmacı olarak yer alan Serdar Bilecen'e de teşekkür etti. 

Sömer, işletmelerin kar elde etmek için kurulduğunu, fakat hedef kitleyi doğru belirleyemediklerinde işletmenin başarısı için önemli bir etken olan müşteri odaklılığın zorlaştığını ifade etti. Bilecen ise Pazarlama ve Satışın Gelişimi, Müşteri Karşısında Doğru İletişim ve İmaj, Ürün ve Fayda Kavramı gibi konular hakkında ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Eğitim 3 saat sürdü ve sonrasında katılımcılara Katılım Belgesi takdim edildi. 

ATSO, KOBİ Akademisi takvimiyle işletmelerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitimler düzenliyor. Bu çerçevede, işletmelerin müşteri odaklı çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan teknikleri öğrenmeleri amacıyla, TOBB ETÜ SEM işbirliğiyle düzenlenen Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Teknikleri eğitimi de oldukça verimli geçti.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °