AYNACI’DAN BELEDİYE PERSONELİNE MÜJDE

AYNACI’DAN BELEDİYE PERSONELİNE MÜJDE

Siyaset 13.02.2024 10:59:00 0
AYNACI’DAN BELEDİYE PERSONELİNE MÜJDE

 

 

MHP Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, seçim vaatlerinin ilkini birlikte çalışacağı belediye çalışanlarının ücret ve hakları hususlarında açıkladı.

 

EN DÜŞÜK MAAŞ 22.000₺ OLACAK

Aynacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Belediye personelimize büyük müjde! Bolvadin’de değişim başlıyor. Bolvadin Belediyesinde çalışan personelimizin maaşını göreve gelir gelmez 22.000₺ çıkartıyoruz. Ayrıca maaşlara çocuk ve aile yardımı 1200₺ ve mesai farkını dahil ediyoruz. Belediye personelimiz bizim dönemimizde hak ettiği çalışma ortamına kavuşacak. Her ay personel bordrosunu görme imkanına sahip olacak.” ifadelerine yer verildi.

 

PROMOSYONLARA EL KONULMAYACAK

Aynacı’nın belediye personeli ile ilgili vaatlerinin bununla sınırlı olmadığı, ayrıca mevcut yönetim tarafından yapılan banka promosyonlarına el konulması ve emeklilik ikramiyelerinin taksitle ödenmesi uygulamalarına da personel lehine son verileceği bildirildi.

 

İŞTEN ÇIKARTMA, EMEKLİLİĞE ZORLAMA OLMAYACAK

Belediye personelinin kesinlikle işinden çıkartılmayacağı veya emekliliğe zorlanması gibi bir durumun yaşanmayacağının altı çizilirken ayrıca Aynacı’nın vaatleri arasında belediye personeline yönelik sosyal konutlar yapılması ve öğle yemeği çıkartılması gibi uygulamaların da bulunduğu kaydedildi.


 


 


Anahtar Kelimeler: AYNACI’ BELEDİYE PERSONELİNE MÜJDE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °