BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE365 18.05.2023 16:39:37 0
BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl; Millî mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919, bir milletin uyanışının ve halkımızın iradesiyle tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı, ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan bu önemli günü kutlamanın mutluluğunu ve gururunu duymaktayız.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu ülkenin geleceği gençlerimize armağan edilmiştir. Gençlerimize bu anlamla tavsiyem, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli göreviniz olmalıdır. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız.

Aziz milletimizin, istiklalimizi ve istikbalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Esaret altındaki mazlum milletlere de ışık olan bu zaferle aziz milletimiz, vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °