BAŞKAN ULUÇAY’DAN CHP’YE “SECCADE” TEPKİSİ

BAŞKAN ULUÇAY’DAN CHP’YE “SECCADE” TEPKİSİ

Siyaset 1.04.2023 13:04:47 0
BAŞKAN ULUÇAY’DAN CHP’YE “SECCADE” TEPKİSİ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadenin üzerine çıkarak fotoğraf çekinmesine çok sert tepki gösterdi! “Fikirlerimi yazmamak için kendimi zor tutuyorum!” diyen Uluçay “Ayakkabınız ile ezdiğiniz yer, biz Müslümanların namazda secde ederken kullandığı seccadedir Kemal Kılıçdaroğlu!” ifadelerini kullandı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccade üzerinde verdiği poz tüm Türkiye’de Müslümanların tepkisini çekti.
 
“Ezdiğiniz yer bizim secde ederken kullandığımız seccadedir”
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, fotoğraf karesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fikirlerimi yazmamak için kendimi zor tutuyorum! Ayakkabınız ile ezdiğiniz yer, biz Müslümanların namazda secde ederken kullandığı seccadedir Kemal Kılıçdaroğlu! Müslümanlar seccadeye ayakkabı ile basanın değil, alnını koyanın yanında olacaklardır...” dedi.
 
“Seccade İslam’ın sembolüdür”
 
Uluçay açıklamasında “Talimat aldıkları ajans yine bu arkadaşlara ‘seçimden önce ayağın biraz seccade görsün’ diye talimat vermiş olmalı ki bunlar yine konuyu yanlış anlamış. O seccade ayak altına değil, secdede baş altına alınır! Seccade sıradan bir halı veya örtü değil, dinimiz İslam’ın sembolüdür! Sembolümüz seccadeyi ezip değerlerimizi ayaklar altına alan bu zihniyete, bu aziz millet 14 Mayıs'ta gereken cevabı en net bir şekilde verecektir! Bir yanda Müslümaların tüm değerlerini ayaklar altına alan CHP, diğer yanda da tüm dünyada Müslümanların şerefini, haysiyetini ve değerlerini koruyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Bir Müslüman yanılabilir ancak kutsallarını ayaklar altına alana bilerek asla destek vermez, vermemelidir” diye konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °