Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Gündem 14.01.2023 11:33:11 0
Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahallelerde devam eden belediye çalışmalarını incelemek ve eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı ziyaretlerine Yeşilyurt Mahallesi ile devam etti. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcıısı Barış Dal ve Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ile birlikte mahalle Muhtarı Yusuf Gökhasan ile buluşan Başkan talep ve önerileri dinledi, yapılacak çalışmalara ilişkin istişare etti. Talepleri tek tek not alan Başkan Zeybek ekiplerine talimat verdi. Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Zeybek Başkan hatıra fotoğrafları çekinde sohbet etti. Vatandaşların talepleri olup olmadığını soran Başkan, hemşehrileri ile yakından ilgilendi.

 

“TALEPLERİMİZ YERİNE GETİRİLİYOR”

Ziyaret ardından açıklama yapan Muhtar Gökhasan; “Başkanımızın ayaklarına sağlık, teşekkür ediyoruz. Müdürlerimizden çok memnunuz. İhtiyaç sahibi mahalle sakinlerinin ihtiyaçları karşılanıyor. Taleplerimizin hepsi yerine getiriliyor” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise; “Başkanım, bu bölgenin en büyük yatırımını bu sene gerçekleştirdi. En büyük yatırımları aldı. Alt yapı problemi de Allah’ın izni ile bitiriliyor. Mahalle Başkanımız ve Muhtarımıza Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yeni yatırımların Afyonkarahisar’la buluşmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Mehmet Zeybek değerlendirmesinde; “Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle görüştük, istişare ettik. Yapılan yatırımları değerlendirdik. Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahallelerinde yağmur suyu hattı yoktu. Bu üç mahallemize 68 km uzunluğunda 60 milyon değerinde hat yaptık. Yol tamirleri mevsim şatları nedeni ile tamamlayamadık. Baharla birlikte yollarımızın bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Mahallemizi örnek mahalle haline getireceğiz. Yatırımları vatandaşlarımız fazlası ile hak ediyor. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, Rabbim birliklerini bozmasın diyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 13.3 ° / 1.2 °
Çarşamba 10.4 ° / 2.4 °
Perşembe 4.9 ° / -1.8 °