Başkan Zeybek’ten Halk Ekmek Fabrikası müjdesi

Başkan Zeybek’ten Halk Ekmek Fabrikası müjdesi

Ekonomi 4.01.2023 11:48:43 0
Başkan Zeybek’ten Halk Ekmek Fabrikası müjdesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, halkın en temel gıda ürünü ekmeğe ucuz, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde erişebilmesi için yapılacak Halk Ekmek Fabrikası müjdesini verdi.

 

Başkan Zeybek, Belediye iştiraki YÜNTAŞ AŞ. Bünyesinde hizmet verecek Halk Ekmek Fabrikası inşa sahasında incelemede bulundu. Fuar alanında inşasına başlanacak proje kapsamında inceleme gezisi yapan Başkanımıza, YÜNTAŞ AŞ. Genel Müdürü Arif Birsen'de eşlik etti.

Günlük 40 bin ekmek üretim kapasiteli olacak fabrikada üretilen ekmekler büfelerde satışa sunularak vatandaşlarımızın sofralarına ulaştırılacak. Halk Ekmek Fabrikası ile insan sağlığına en uygun ekmek ve unlu mamulleri, özel diyet gerektiren gruplar, tam buğday, çavdarlı, tuzsuz, kepekli, zeytinyağlı, Gastronomi Şehri Afyonkarahisar'ın UNESCO tescilli patatesli ev ekmeği de dâhil olmak üzere tüm bireyler için en ekonomik şekilde sunulacak.

 

"GÜNLÜK 40 BİN EKMEK ÜRETİLECEK"

 

Başkan Zeybek, "Günlük 40 bin ekmeğin üretilebileceği bir Halk Ekmek Fabrikası kuruyoruz. Bunun yanında bizim tescilli acı mayalı patatesli ev ekmeğimizin de üretileceği fırınlarımızı yapıldı. Şu anda inşa halinde. İnşallah en kısa sürede tamamlanıp üretime başlayacak. Halkımıza, vatandaşımıza ekmeğin her türünü takdim edebileceğiz, ucuz ekmek yedirmeyi istiyoruz” diye konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 24.8 ° / 9.4 °
Çarşamba 24 ° / 11.5 °
Perşembe 22.7 ° / 9.5 °