Başkan Şahin, dere ıslahı sorununu Milletvekili Taytak çözmüştür

Başkan Şahin, dere ıslahı sorununu Milletvekili Taytak çözmüştür

Siyaset 8.03.2024 18:01:00 0
Başkan Şahin, dere ıslahı sorununu Milletvekili Taytak çözmüştür

 

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, belde de bulunan derelerin ıslahında yıllardır süre gelen sıkıntıları Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak çözüme kavuşturmuştur. Başkan Şahin, “Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey ile birlikte çoğu kez Tarım Bakanlığına ve DSİ Genel Müdürlüğüne ziyaret ederek, Dere Dere Islah Sorunu Milletvekilimiz Taytak çözmüştür” dedi.

 

İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan beldesinde derelerin ıslahında uzun süredir yaşanan sorunların Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyokarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri ile çözüldüğünü belirten Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, ihalesi yapılan ve yer teslimi tamamlanan taşkın koruma inşaatının geçtiğimiz aylarda tamamlandığını ifade etti. Başkan Şahin, desteklerinden dolayı Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

 

BAŞKAN ŞAHİN’DEN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, uzun yıllar yürütülen çalışmalar sonucunda DSİ tarafından sözleşmesi yapılan dere ıslah çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür eden Başkan Şahin, “Taşkın koruma inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Kunduzlu Mahallemizin girişinde bulunan dere ve Pınar Mahallesi İhsaniye yolu üzerinde bulunan derelerimiz ıslah edilerek belde halkımızın hizmetine sunuldu. 

5 yıldır vekilimiz konunun takipçisiydi. Bu yoğun uğraşlar sonucu ihalesi yapılan ve yer teslimi tamamlanan taşkın koruma işinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve çözüme kavuşturan Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, şahsım ve beldem adına teşekkür ederim” dedi.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °