Başkan Uygur “Derneğimizde 131 muhtar bulunuyor”

Başkan Uygur "Derneğimizde 131 muhtar bulunuyor”

Siyaset 2.03.2024 11:01:00 0
Başkan Uygur “Derneğimizde 131 muhtar bulunuyor”

“Derneğimizde 131 muhtar bulunuyor”

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur Gün FM’de Gündem programının konuğu oldu. Uygur, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği’nde 58 merkez mahalle muhtarı, 22 Köy ve 51 belde muhtarı olmak üzere toplam 131 muhtarın bulunduğunu kaydetti.

Dernek olarak birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Uygur, “Derneğimize logo tasarımı yaparak, dernek logomuzu oluşturduk. Derneğimize kurumsal kimlik kazandırma gayreti içerisinde olduk ve kazandırdık. Muhtarlarımızla güçlü bir iletişim oluşturmak için whatsap grubu kurduk. 

Buradan daha hızlı iletişim sağlamış olduk. Eğitim ve geziler düzenledik. AFAD ile işbirliğinde farkındalık eğitimi düzenledik. 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımıza toplanan yardım malzemelerini ulaştırdık. Bir dahaki dönemde bölge federasyonu olmayı hedefliyoruz. Bize destek veren Şuhut, Dinar, Sinanpaşa muhtar dernekleri ile birlikte güçlü ve daha etkili bir duruş sergilemek istiyoruz” diye konuştu.

“Çevreyi koruyalım”

Programda muhtarlara seslenen Uygur, 5 Mart Salı günü İlçe Seçim Kurulu’ndan seçmen kağıtlarının alınacağını ve daha sonra seçmenlere muhtarlar tarafından ulaştırılacağını söyledi.

Programda muhtar adaylarına da seslenen Uygur gelişigüzel her yere afiş asılmaması ve çevreyi koruyarak hareket edilmesi konusunda uyarıda bulundu.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °