Başkan Zeybek Cuma Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor.

Başkan Zeybek Cuma Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor.

Dünya 2.09.2023 15:58:00 0
Başkan Zeybek Cuma Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor.

BAŞKAN ZEYBEK YUNUSEMRE MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

     Cuma ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu kez de Yunusemre Mahallesi’ni ziyaret etti. Hemşehrileri ile sık sık bir araya gelen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek her hafta Cuma günü mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

      İstişare kültürünü kendine şiar edinen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkanımız Mehmet Zeybek, Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Okyar,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, daire müdürleri ve Mahalle Muhtarı Şule Öztürk ve mahalle sakinleri ile buluştu.

      Muhtar Öztürk’ün, esnafların ve vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Başkanımız, mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallede bulunan vatandaşlar ile de hasbihal ederek kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyen çocuklara hediyeler verdi.  Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkanımız Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Öztürk, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti.

“BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ”

     Ziyaret ardından açıklama yapan Başkan Zeybek, her bölgeye eşit hizmet verildiğini vurgulayarak, "Mahalle ziyaretlerimizin üçüncü turundayız. 

Mahalle sakinlerimiz ile buluşarak onların istek ve önerilerini aldık. 

Şehrimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz.

 Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve el ele vererek şehrimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz. 

Muhtarımız Şule Öztürk’e başarılar diliyor teşekkür ediyorum.

 Bu ziyaretimizde bizleri bağrına basan hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °