BAŞKAN' ZEYBEK DEN ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

ÖRENCİLER TALEP ETTİ ZEYBEK BAŞKAN DESTEK VERDİ

29.11.2023 11:18:00 0
BAŞKAN

 

  Gençlere yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Halk Eğitim Merkezi’nde YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere kaynak kitap seti dağıtımı gerçekleştirdi.

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verme hedefi ile hizmetler yapan Afyonkarahisar Belediyesi, Üniversiteye giriş (YKS) sınavlarına hazırlanan öğrencilere de desteğini sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde kurs görerek YKS'ye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap seti dağıtıldı. Başkanımız Mehmet Zeybek, Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası’na giderek öğrenciler ile buluştu, kitapları bizzat kendi teslim etti.

 Zeybek Başkan, gençlerle bir süre sohbet edip, katılacakları sınavlarda da başarılar diledi. Programda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı da Belediye Başkanına eşlik etti.

ÖRENCİLER TALEP ETTİ ZEYBEK BAŞKAN DESTEK VERDİ 

Eğitimin önemine vurgu yapan Zeybek Başkan göreve geldikleri günden bu yana öğrencilere, gençlere ve eğitime büyük destek verdiklerini belirtti. Kurs gören öğrencilerin taleplerini geri çevirmeyerek onlara kaynak kitap desteği sağladıklarını aktaran Başkanı Mehmet Zeybek açıklamasında; “ Göreve geldiğimiz andan itibaren eğitim ve öğretime destek vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin kaynak ve test kitaplarını aldık. Halk Eğitim Merkezi’nde sınava hazırlık kursu gören öğrencilerimize katkıda bulunmak adına kitaplarını temin ettik. Tek gayemiz var eğitim ve öğretimini maddi imkânsızlıklardan dolayı devam ettiremeyen öğrencelerimize katkıda bulunmak. Onların da eğitim ve öğretimlerini istedikleri fakülteye giderek tamamlamalarına gayret sarf ediyoruz.

 Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hocamız Semra Güzbey ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

 Halk Eğitim ile iş birliğimiz aynen devam ediyor. Bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Bundan sonra da eğitim ve öğretime desteklerimiz devam edecek. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ve öğrenciler de Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e desteğinden dolayı teşekkür etti. Kitap seti dağıtım programı, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °