Başkan Zeybek Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti.

Başkan Zeybek Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti.

Egitim 25.11.2023 11:11:00 0
Başkan Zeybek Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti.

 Belediye BaşkanıMehmet Zeybek, gelecek nesillerin nitelikli bir şekilde yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenleri, Öğretmenler Günü’nde okullarında ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyaretler met Zeybek Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri yalnız bırakmayarak okullarında ziyaret etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile sırasıyla Kamil Miras Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Selçuklu İlköğretim Okulu’na giden Zeybek Başkan, okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya geldi, samimi bir ortamda sohbet etti. Öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılanan Başkanımız, onlarla da sohbet edip, isteklerini dinledi. Öğrenciler ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafları çekinen Başkanımız okulların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da ekibine talimat verdi.

“ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Gelecek nesillerin başarılı birey olmasında öğretmenlerin büyük payı olduğunu vurgulayan Başkan

 Mehmet Zeybek; “ Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi eğitim emekçilerimizi, mum misali etrafı aydınlatalım derken kendilerini eriten öğretmenlerimizi yalnız bırakmayalım istedik. Onları hatırlamak Öğretmenler Gününü kutlamak için çam sakızı çoban armağanı hediyeler hazırladık.  

Afyonkarahisar’daki tüm öğretmenlerimize bu hediyeleri ekip arkadaşlarımız ulaştırdı. Kamil Miras Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Selçuklu İlköğretim Okulu’nda öğretmen arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Öğretmenler gününü kutladık. Başarı, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum. Öğretmenler Günü kutlu olsun” diye konuştu.
 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °