BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL MARBLE FUARINA KATILDI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL MARBLE FUARINA KATILDI

BELEDİYE365 18.04.2024 06:12:00 0
BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL MARBLE FUARINA KATILDI

MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL MARBLE FUARINA KATILDI

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, bu yıl 29’uncusu düzenlenen Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına  katıldı.

Fuarın açılışına törenine katılan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Afyonkarahisar’lı iş insanlarıyla yakından ilgilendi. Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, İscehisar Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çakmak ile birlikte standları tek tek ziyaret eden Başkanımız, başarılarından dolayı firma yetkililerini tebrik etti.

Maden ve özellikle mermercilik sektörünün lokomotifi olan ilimizin ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkanımız, Türk mermerinin dünyada hak ettiği yere gelebilmesi ve sektörün geleceğine yön vermesi açısından İzmir Fuarı’nın önemine işaret etti.   Doğaltaş sektörünün en büyük küresel buluşması olarak bilinen fuarda Afyonkarahisar’dan 120 firmanın stant açtığı öğrenildi.  

 

 

 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °