Bayramlaşma Taş Medrese'de Yapıldı.

Bayramlaşma Taş Medrese'de Yapıldı.

Gündem 22.04.2023 13:08:00 0
Bayramlaşma  Taş Medrese

   Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye iş birliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

 Program Taş Medrese'de gerçekleşti. Her bayram geleneksel hale gelen, Afyonkarahisar protokolünü buluşturan bayramlaşma töreni tam katılımla yapıldı.

 Bayramlaşma törenine Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, CHP Milletvekili Burcu Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende birlik ve beraberlik mesajları verilirken, deprem felaketi nedeni ile buruk bir kutlama yapıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek huzur, sağlık ve bereket temennisinde bulundu.

 Törende Vali Vekili Ali Rıza Çalışır ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de konuşma yaptı. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Anahtar Kelimeler: Bayramlaşma Medrese' Yapıldı.
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °