BELDE BAŞKANLARI VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ YATIRIMLARI GEZDİ.

BELDE BAŞKANLARI VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ YATIRIMLARI GEZDİ.

Gündem 20.11.2023 16:30:00 0
BELDE BAŞKANLARI VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ YATIRIMLARI GEZDİ.

 

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hayata geçilen projelerin tanıtılması ve belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla yatırım tanıtım etkinliklerine devam ediyor. Milletvekillerimizle başlayan geziler, AK Parti Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarların ardından son olarak Belde Başkanları ve AK Parti Mahalle Temsilcilerine anlatıldı.

Başkan Mehmet Zeybek hizmete sunulan ve inşaatı devam eden vizyon projeleri Belde Başkanları ve AK Parti Mahalle Temsilcileri ile birlikte inceledi. 

Yoğun ilgi gören gezi programı, Millet Kütüphanesi ve Nikah Salonu projesi ile başladı. Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve daire müdürlerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen gezide 15 farklı noktada biten ve devam eden çalışmalar yerinde anlatıldı.

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

Millet Kütüphanesi ile başlayan inceleme; Nikah Salonu (AKM), Ambaryolu alt ve üst yapı çalışmaları, kavşak çalışması, Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi, Necmettin Erbakan Spor Salonu, Halk Ekmek Fabrikası, Garnizon Millet Bahçesi, Teleferik, Gastronomi Sokağı, Yoncaaltı Çarşı ve Otopark, M. Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Teknolojik Sera, Saraydüzü Kamp Merkezi ve Atlı Spor Tesisleriyle son buldu. 

VAAT ETTİĞİMİZ PROJELER İLE BİRLİKTE 74 PROJE HAYATA GEÇTİ

Yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Afyonkarahisar için büyük gayret sarf ediyor, hizmet ediyoruz. Şehrimizi geleceğe taşıdığımız bu süreçte çok sayıda vizyon projeyi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları devam eden projelerimiz de var. Kentin her noktasına çalışıyoruz.

 Seçim vaadimiz 37 proje hayat geçti. Vaat etmediklerimiz ile birlikte 74 büyük projeyi şehrimize kazandırdık. 

El birliği gönül birliği yaparak Afyonumuzu güzelleştirmeye devam edeceğiz.

 Bu güzel şehre ne yapsak azdır. Yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Gezdikleri yatırımların bazılarını ilk kez gördüklerini ifade eden katılımcılar ise Başkan Mehmet Zeybek’e Afyonkarahisar’ımıza kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °