Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar'da doğalgaz alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar'da doğalgaz alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Gündem 13.12.2023 10:05:00 0
Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar

Belediye Başkan Serkan Koyuncu'nun öncelikli yatırımlarından biri olan doğalgaz çalışmaları hala devam ediyor. Yaklaşık 5 yıl içinde şehrimizin %90'ına doğalgaz imkanı sağladık. Son olarak, Menderes Mahallesi, Eski Kacerli Mahallesi ve Afyonkarahisar Yolu boyunca doğalgaz alt yapı çalışmalarını tamamladık ve gazlama işlemini gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımızın taleplerine duyarsız kalmadık ve doğalgaz yatırımlarını hızla gerçekleştirdik. Belediye Başkanı Koyuncu, gazlama programında şu sözleri dile getirdi: "Eski Kacerli Mahallesi, Menderes Mahallesi ve Afyonkarahisar Yolu boyunca doğalgaz hizmeti sunuyoruz.'

EPDK yapım kontrolünden Ufuk Cankurt, Aksa Doğalgaz ve Emirdağ Belediye çalışanlarına, Eski Kacerli Mahalle Muhtarımız Ordu Yaldızkaya ve Menderes Mahalle Muhtarımız Necati Sular'a ve özellikle bu süreçte sabırla bekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Doğalgaza kavuşan mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler.

Doğalgaz verme programına Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, Eski Kacerli Mahalle Muhtarımız Ordu Yaldızkaya, Menderes Mahalle Muhtarımız Necati Sular ve vatandaşlarımız katıldı.

#doğalgaz #yatırım #belediyebaşkanı #SerkanKoyuncu #şehircilik #Afyonkarahisar


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °