Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Mahalle Sakinlerini Dinlemeye Devam Ediyor

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Mahalle Sakinlerini Dinlemeye Devam Ediyor

BELEDİYE365 16.05.2023 10:51:00 0
Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Mahalle Sakinlerini Dinlemeye Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu vatandaşlarımızla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat dinlemeye verdiği önem kapsamında, İnkılap Mahalle Muhtarımız Mesut Şahin ve mahalle sakinlerimizle Şehit Er İsmail Çelik Parkında bir araya geldi.

Mahalle sakinlerimizle bir araya gelen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu samimi ve içten bir şekilde vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek dört yılda ilçemize kazandırdığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Belediyecilik, sorunlara anında müdahale edebilme yeteneğidir diyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Başkan Yardımcımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik ve projelerimizle ilgili kendilerine bilgi verip fikirlerini aldık. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi İnkılap Mahallemizde de alt ve üst yapı çalışmalarımız devam edecek ve en önemlisi bu yıl İnkılap Mahallemizin tamamına doğal gaz vereceğiz inşallah. Hepimiz için çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim.

 Burada ortaya konulan ortak akıl çok değerli. Toplantımız inşallah hayırlı hizmetlerimize vesile olur. Bölgesel toplantılarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Emirdağ’ı , ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak katılım sağlayan vatandaşlarımızla teşekkür etti.

Toplantıda söz alan İnkılap Mahalle muhtarımız Mesut Şahin, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ilçemize yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °