Berat Kandili Coşkusu Yaşandı

Berat Kandili Coşkusu Yaşandı

Gündem 25.02.2024 17:15:49 0
Berat Kandili Coşkusu Yaşandı
Berat Kandili Ülke Genelinde Huşu İçinde Kutlandı

Mübarek Berat Kandili, ülkemizin dört bir yanındaki camilerde coşku ve maneviyat dolu etkinliklerle karşılandı. Vatandaşlar, bu müstesna gecede Kur'an-ı Kerim tilavetleri, dualar ve namazlarla ibadetlerini yerine getirdiler.

Ana camilerden birinde düzenlenen özel program kapsamında, Kur'an tilaveti gerçekleştirildi ve ilahi koroları tarafından gönülleri mest eden ilahiler seslendirildi. Geceye özel bir vaaz veren din görevlisi, Berat Kandili'nin önemine ve bu gecenin manevi atmosferine vurgu yaptı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, cami cemaati tarafından yapılan içten dualarla son buldu. Ayrıca, gün boyunca kadınlara özel ve akşam saatlerinde erkeklere yönelik düzenlenen Mukaddes Emanetler sergilenişi, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Berat Kandili, affın, mağfiretin ve kurtuluşun dile getirildiği, dargınlıkların sona erdirildiği ve yeni başlangıçlara vesile olan bir zaman dilimi olarak hatırlanacak. Şehir merkezinden en uzak mahallelere kadar tüm camilerde gerçekleştirilen bu etkinliklerle, Berat Kandili'nin ruhuna uygun bir şekilde idrak edilmiş oldu.

#BeratKandili #MübarekKandiller #Maneviyat #Dualar #Gönüller

Anahtar Kelimeler: Berat Kandili Coşkusu Yaşandı
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °