Birkan Polat, Afyon'da Gençlerle Buluşuyor

Birkan Polat, Afyon'da Gençlerle Buluşuyor

Spor 17.05.2023 11:28:29 0
Birkan Polat, Afyon
Türkiye'nin en ünlü motosiklet akrobasi şov pilotlarından Birkan Polat, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanacağı etkinliklerde Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonlarda gençlerle buluşacak. Saat 12.00'de Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinlikte Polat, motosiklet şovu ile yeteneklerini sergileyecek. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de saat 14.00'te Erenler'de gençlerle bir araya gelecek ve Polat da burada unutulmaz bir şov yapacak.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerle sık sık bir araya geldiklerini ve şehrin genç bireylerine öncelik verdiklerini belirtti. Başkan Zeybek, "Sanattan spora kadar yaptığımız tüm organizasyonlarda gençlerimizi merkeze aldık. 19 Mayıs kutlamaları için eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinlik planladık. Gençler gibi hareketli ve heyecanlı bir akrobasi sporcusu olan Birkan Polat ile bayram coşkusunu tüm şehrimizle birlikte yaşayacağız." dedi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Gürkan Yiğitbaşı ise, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için şehrimizde birçok etkinlik planladık. Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası da dahil olmak üzere birçok etkinliği gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Polat'ın motosiklet şovları, şehrimizin coşkusuna renk katacak." şeklinde konuştu.

Ayrıca, hafta sonu Avrupa Şampiyonası kapsamında Motor Sporları Merkezinde Polat'ın şovları devam edecek.

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °