ÇALIŞANLARA EN DÜŞÜK 35 BİN TL VERECEĞİZ

ÇALIŞANLARA EN DÜŞÜK 35 BİN TL VERECEĞİZ

Siyaset 10.03.2024 12:38:00 0
ÇALIŞANLARA EN DÜŞÜK 35 BİN TL VERECEĞİZ

BELEDİYE ÇALIŞANLARINI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş’tan belediye çalışanlarına en düşük 35 bin TL sözü.

ÇALIŞANLARA EN DÜŞÜK 35 BİN TL VERECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karataş, başkan seçilmesi halinde belediye çalışanlarının en düşük maaşını 35000 TL yapacaklarını söyledi. 

Adaletin önemine vurgu yaparak belediye kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğini ve çalışanlara emeklerinin karşılığını gerçek manada verilmesinin önemli olduğunu söyleyen Karataş, "Açıkça ifade etmeliyim ki kendi çalışanlarının sıkıntısını kaldırmayan bir belediye kendi memleketinden de sıkıntıyı kaldıramaz, problemlerini çözemez. Bundan dolayıdır ki belediye başkanı olduğumuz takdirde çalışanlarımızın en düşük maaşını net 35 bin lira yapacağız. 

Çalışanımızı enflasyona asla ezdirmeyeceğiz. Bunun buradan müjdesini vermek isterim." ifadelerini kullandı.

DAİMİ İŞÇİLERİN MAĞDURİYETLERİ GİDERİLECEK

Afyonkarahisar Belediyesi daimi işçilerin 3 yıldır mağdur edildiğini de söyleyen Karataş; ‘’Maaş artışları yeterli düzeyde yapılmadığı için işçilerimizin maaşları enflasyonun altında kalmıştır. İktidar Belediyesi Belediye İş Sendikası üyelerine kendi sendikaları olan hâk iş sendikasına geçmedikleri için dolaylı yönden mobbinge de uğratmıştır. Biz bu adaletsizliğe son vereceğiz. Belediye İş Sendikası üyesi kadrolu işçiler emek ve alınteri olan gerçek ve hak ettiği maaşları hemen alacaklar. Yine bu süreçte sürgün gönderilen personellerimiz oldu. İnşallah onları da göreve gelir gelmez kendi görev yerlerine geri döndüreceğiz’’ dedi.

BELEDİYE, SENDİKA VE İŞÇİ UYUM İÇERİSİNDE OLACAK

Belediye, İşçi ve Sendika’nın uyum içerisinde olacağını ve çalışanın hakkını üstün tutarak karar vereceklerini dile getiren Karataş, ‘’Belediyemiz bünyesinde çalışan işçiler ve bağlı oldukları sendika ile sürekli istişare ve işbirliği içinde olacağız. Bizim öncelikli anlayışımız sürdürülebilir bir yönetimdir. Tüm kararlarımızı ortak akılla ve birlikte çözümü gaye edinerek alacağız’’ dedi


Anahtar Kelimeler: ÇALIŞANLARA DÜŞÜK VERECEĞİZ
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °