Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, İzmir'de iş insanlarıyla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, İzmir'de iş insanlarıyla bir araya geldi

Ekonomi 24.02.2024 12:12:52 0
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, İzmir
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, programlara katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gitti.

"Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmaları" programı kapsamında İzmir Ticaret Odası'nda iş insanları ile bir araya gelen Bakan Işıkhan, burada yaptığı konuşmada iş insanları, girişimciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, çalışma hayatını masaya yatırdıklarını ve daha iyi bir çalışma hayatı için ne yapabileceklerini tartıştıklarını söyledi.

İş dünyasının tüm unsurlarının yanında olmaktan gurur duyduklarını belirten Bakan Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak hizmetlerini İzmir'deki işverenlere ve iş arayanlara sunmaya devam ettiklerini ifade etti. İşe yerleştirme, işgücü programları, destekler, danışmanlık gibi birçok alanda İzmir'e hizmet verdiklerini vurgulayan Işıkhan, İŞKUR aracılığıyla 865 bine yakın vatandaşı iş sahibi yaptıklarını, iş arayanlara da destek verdiklerini belirtti.

İzmir'deki ziyareti sırasında, Mardinli hemşehrileriyle buluşma programına da katılan Bakan Işıkhan, Mardinli hemşehrileriyle İzmir'de bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İş Pozitif Kadın İstihdamı Projesi hakkında da konuşan Işıkhan, kadın istihdamının artırılması ve kadınların kendi işlerini kurmalarının hedeflendiğini söyledi.

Bakan Işıkhan, İzmir'deki temasları kapsamında İzmir Valiliği'ni de ziyaret etti. #VedatIşıkhan #ÇalışmaVeSosyalGüvenlikBakanı #İzmir #TürkiyeYüzyılı #ÇalışmaHayatı

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °